• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEONARDO PONOVO U HUMSKOJ! Partizanovcima će zaigrati srce zbog ove slike (FOTO)

Brazilski napadač ponovo među crno-bijelima.

 Leonardo u posjeti Partizanu Izvor: Twitter/FKPartizanBG

Brazilski napadač Leonardo (31) ponovo je u Beogradu i ponovo je u Partizanu. Ovog puta samo u prijateljskoj posjeti, ljubimac Grobara pozdravio se sa nekadašnjim sportskim direktorom crno-bijelih Ivicom Ilievim i sa Milošem Vazurom, generalnim direktorom crno-bijelih.

Oni su mu uručili dres na terenu stadiona u Humskoj, gdje je Brazilac ušao u srce Grobarima u sezoni 2016/16

Leo je zajedno sa Urošem Đurđevićem bio lider ekipe koja je 2017. donela Partizanovu titulu i "duplu krunu".

"Od kada je otišao iz kluba, Leonardo je govorio da mu je velika želja da ponovo čuje huk sa tribina i posjeti stadion Partizana, gdje je proveo najljepše trenutke u karijeri. Uspomene je evocirao uz Ivicu Ilieva, koji ga je kao sportski direktor Partizana doveo u klub, kao i uz generalnog direktora - Miloša Vazuru. Leonardo de Souza će prisustvovati revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, Partizan - Sabah i podržati tim u odlučujućoj borbi za prolaz", objavio je Partizan.

Leonardo je trenutno igrač brazilskog kluba Sianorte, a poslije Partizana igrao je za Al-Ahli u Saudijskoj Arabiji, za Al Vahdu u Emiratima, u toj zemlji nosio je i dres Šabab Al Ahlija, a 2022. vratio se u rodnu zemlju i potpisao za Maringu. Iako je i prije Partizana nosio dres Paralimnija, Metalurga iz Donjeka, Gabale i Anžija, ipak je najdublji trag ostavio u crno-bijelom dresu, u kojem je i bio najuspješniji u karijeri. Nastupajući za Partizan, odigrao je najviše mečeva za neki klub (41) i postigao 27 golova, uz devet asistencija.

Iako je Leonardo i dalje u godinama u kojima može mnogo da pruži, prethodnih godina ipak nije bilo realno da se vrati. Sportski direktor Ivica Iliev, koji je u međuvremenu otišao iz kluba, objašnjavao je da Brazilac nije u takmičarskom ritmu i da u dugom periodu ne igra. Prema transfermarktu, posljednji meč odigrao je 15. januara, kada je u 59. minutu ušao kao rezerva, a u 90. dobio crveni karton zbog faula. A i taj nastup je čekao skoro 12 mjeseci - jer je prethodni put bio na terenu 16. februara 2022, kada je odigrao samo 12 minuta za Maringu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC