• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PORODILA SE DILETA LEOTA! Povezivali je sa Zlatanom, a sa drugim fudbalerom našla sreću (FOTO)

Italijanska novinarka i voditeljka Dileta Leota podijelila srećne vijesti na Instagramu.

 Dileta Leota se porodila Izvor: Instagram/dilettaleotta/Printscreen

Najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota porodila se u srijedu ujutru i na svijet donijela djevojčicu Ariju. Leota je na društvenim mrežama podijelila prve zajedničke fotografije sa bebom, naravno uz nevjenčanog partnera Lorisa Karijusa, sa kojim se zabavlja nešto više od godinu dana i sa kojim je "kliknula" kao ni sa jednim muškarcem prije toga.

"Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim", napisala je voditeljka na Instagramu uz zajedničke fotografije sa nasljednicom i golmanom koji je za ovu priliku doputovao iz Engleske u Italiju da bi bio uz nju.

Interesantno, za vezu "fudbalskog para" saznalo se tek u jesen 2022. godine, da bi već u martu Dileta Leota objavila da je trudna. Za njih dvoje ni razdvojenost nije predstavljala problem pošto je Karijus sve vrijeme u Njukaslu, gdje je treći golman, dok je dobro poznato da je Dileta Leota gotovo "zaštitno lice" italijanskog fudbala i televizije DaZN. I dok je bila trudna, nije se odvajala od posla i terena, tako da smo je do kraja prethodne sezone gledali na malim ekranima.

Podsjetimo, lijepa Dileta Leota je prethodno povezivana sa Zlatanom Ibrahimovićem, dok znamo da je dugo bila i u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, međutim vjeridba je raskinuta zbog razmimoilaženja. Iako su je povezivali sa mnogim biznismenima, Dileta je svoju sreću pronašla sa fudbalerom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC