• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ARAPSKI KLUBOVI U LIGI ŠAMPIONA? OVO JE ISTINA! Oglasio se Zvonimir Boban i kao nikad napljuvao Italijane

Prema riječima jednog od glavnih operativaca UEFA Zvonimira Bobana, ništa od saudijskih klubova u Ligi šampiona.

 Zvonimir Boban o Arapima u Ligi šampiona Izvor: Profimedia

Italijanski list "Korijere delo Sport" objavio je senzacionalnu informaciju da klubovi iz Saudijske Arabije žele "proboj" u UEFA Ligu šampiona, što je već izazvalo veliko negodovanje navijača evropskih klubova. Jasno je da je najjače klupsko takmičenje (do sada) bilo rezervisano samo za klubove koji su pod okriljem UEFA, a čim se spomenula "specijalna pozivnica" za one sa dubljim džepom, počelo je da se priča o uništavanju fudbala.

Za sada se UEFA nije zvanično oglašavala, ali jeste bivši hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban, jedan od najbližih saradnika predsjednika UEFA Aleksandra Čeferina. Boban je jedan od glavnih fudbalskih operativaca u Nionu i prema njegovim riječima u pitanju je potpuna laž.

"To je suluda izmišljotina navodno ozbiljnog lista iz Italije! Ozbiljni novinari i novinske kuće nas pitaju da li je nešto istina ili nije, ne lupaju ovakve gluposti. Ligu šampiona, kao i sva takmičenja UEFA, igraće samo evropski klubovi, to je predsjednik Čeferin rekao sto puta. Izgleda da nije lako slušati i napisati istinu, ali u takvom ludilu živimo. Ili bolje reći - neki žive!", vrlo odlučno je poručio Zvonimir Boban za "Večernji list".

Podsjetimo, od naredne sezone Liga šampiona će se igrati u novom formatu. Ukidaju se grupe i povećava se broj učesnika sa 32 na 36, pa se u toj novoj konstelaciji snaga očekivalo i da će Saudijci, koji su uložili ogroman novac u skupocena pojačanja, dobiti priliku da "pokažu novo čedo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC