• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Interu su ljuti na Srbina! Direktor se oglasio zbog Lazara: Nema poštovanja, kažu da, pa onda...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor Intera Bepe Marota ljut je na Lazara Samardžića.

 Lazar Samardžić naljutio čelnike Intera  Izvor: Profimedia

Lazar Samardžić (21) neće obući dres Intera. Sve je bilo dogovoreno oko transfera iz Udinezea, klubovi su se usaglasili oko obeštećenja, postignut je i dogovor oko ličnih uslova, pa je onda došlo do haosa. Navodno se uključio otac srpskog fudbalera i transfer je na kraju propao.

O tome je pričao i direktor milanskog kluba Bepe Marota. "Moramo da otvorimo novo poglavlje. Nedostaje poštovanje. Danas igrači kažu da, pa onda ne. U mojim godinama više me ništa ne iznenađuje. Vrijednosti su se promijenile i fudbaleri sada mnogo više slušaju agente", rekao je Marota za "Kalčomerkato".

Biće i promjena u timu, a sigurno je da Romelu Lukaku neće preći u Inter poslije haosa koji je napravio. Klub je želio da ga vrati, pa je Belgijanac odlučio da ih "izda" i da izabere Juventus, a tamo su se navijači usprotivili. "Korea želi da igra više i nećemo ignorisati njegov zahtjev. Aleksis Sančez je veliki šampion, javio nam se, želi da se vrati, vidjećemo. Što se Lukakua tiče, postoje neke mete koje mislite da možete da dovedete, ali na kraju se ne dogodi. Sve oko njega nas je razočaralo i mislim da se neće vratiti u Italiju. Što se nas tiče, mi smo ambiciozni, meta su nam neki veliki igrači, pravimo miks mladosti i iskustva, jer znamo da ne možete trofeje da osvajate samo sa mladima, potreban je balans", zaključio je Marota.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC