• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO JE PROPAO TRANSFER SRBINA U INTER? Lazarov otac tvrdi da je ona kriva, a Rafaela optužuje njega

O transferu Lazara Samardžića u Inter pričali su njegov otac Mladen i nasljednica Mina Rajole, Rafaela Pimenta...

 Kako je propao transfer Lazara Samardžića Izvor: Profimedia

Transfer Lazara Samardžića (21) u Inter je propao. Italijanski mediji objavili su da je haos nastao kada se u pregovore umiješao njegov otac Mladen. Šta se tačno dogodilo i kako je odjednom sve palo u vodu otkrio je upravo Mladen Samardžić. On je dao intervju i otkrio da je za sve kriva jedna osoba - Rafaela Pimenta.

Prema njegovim riječima ona nije Lazarov agent i kada su saznali da tim iz Milana pregovara sa njom željeli su da pričaju direktno sa klubom.

"Inter je pregovarao sa Pimentom, osobom koja nije imala nikakvo odobrenje za pregovore. Vidio sam je jednom u životu i pojma nemam kako je uspjela da se nađe u takvoj stiuaciji. Kada smo vidjeli nacrt ugovora tražili smo od Intera da promijeni to, oni su htjeli da pregovaraju samo sa njom", počeo je Mladen razgovor za "Sport Italia".

Ona je naslijedila čuvenog agenta Mina Rajolu koji je preminuo i Rafaela vodi njegovu agenciju. "Pozvali smo direktore kluba, pisali mejlove, niko nam nije odgovorio. Ona nije dobila dozvolu od nas, sa Interom smo se sastali 11. avgusta i to smo im objasnili, nisu htjeli da nas slušaju, tvrdili su da je ona Lazarov agent, a to nije slučaj, može da se provjeri i na internetu", jasan je Mladen Samardžić.

Rafaela Pimenta
Izvor: Profimedia

Brzo je stigao odgovor i sa druge strane. "Žao mi je što njegov otac tako pravda situaciju, činjenice su drugačije. Sastali smo se u mojoj kancelariji u Monte Karlu, njegova supruga i Kolarov bili su tu, interesovanje mnogih klubova je postojalo, čak su tražili od Udinezea da timovi pričaju sa mnom. Sastali smo se u predstavništvu Intera, dogovorili transfer, bio je i video poziv i zakazani su bili medicinski pregledi. Poslije toga se javio njegov otac i ja sam odlučila da se povučem iz razgovora", rekla je Pimenta u razgovoru sa Đanlukom di Marcijom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC