• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZANOVA BOMBA - NOVA "DESETKA" U HUMSKOJ! Stiže iz Turske, da pomogne vođi crno-bijelih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Norvežanin Gajas Zahid novi je fudbaler crno-bijelih.

 Gajas Zahid u FK Partizan Izvor: Aytac Unal / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Norveški internacoinalac Gajas Zahid (28) novi je vezista Partizana, objavio je "Telegraf". Doskorašnji kreator igre turskog Ankaragučua doći će među crno-bijele kao veliko pojačanje, pre svega da pomogne lideru tima iz Humske, plejmejkeru Bibrasu Nathu. Zahid je rođen 1994. godine, visok je 173 centimetra i počeo je karijeru u rodnoj Norveškoj igrajući za Valerengu, poslije koje je nosio dres Apoela, Panatinaikosa i od 2021. do ove godine Ankaragučua. Takođe, bio je i član norveških mladih selekcija reprezentacije, nakon čega je od 2018. do 2020. dva puta igrao i za "A" selekciju, uz jedan postignuti gol.

Zahid je prethodno odbio poziv pakistanske reprezentacije, dok su se u tamošnjem savezu nadali da bi mogli da ga pridobiju zbog njegovog porijekla i nacionalnosti njegovih roditelja. Zahid je ostao vjeran zemlji u kojoj je odrastao, a Beograd će biti njegova nova stanica.

Norvežanin će stići u Humsku kao deseto pojačanje ovog ljeta, u Beograd će sletjeti u utorak uveče i zbog tehničkih razloga ipak neće moći u četvrtak da igra protiv Nordšjelanda u Danskoj. Njegov dolazak dodatno će ojačati vezni red i ofanzivu crno-bijelih, nakon što su u aktuelnom prelaznom roku stigli i Frenk Kanute, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Ksander Severina...

Dok se Zahit bude smještao u Beogradu, njegovi saigrači će od srijede ujutru biti u Danskoj, gdje će početi plej-of za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige protiv Nordšjelanda. Prvi meč biće odigran u četvrtak od 19.30, a revanš je zakazan za naredni četvrtak, na stadionu Partizana.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC