• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN KRENUO PO EVROPSKU JESEN! Kapiten zna kako sa Dancima - već im je dao gol

Kapiten crno-bijelih Svetozar Marković najavio meč Partizana i Nordsjelanda.

 Partizan Nordsjeland najava utakmice Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Prva evropska preprepeka za igrače Partizana je preskočena, a druga je klučnja - ukoliko crno-bijeli eliminišu Nordsjeland još jednom će se naći u grupnoj fazi Konferencijske lige. Meč protiv danskog Nordsjelanda igra se na sjeveru Evrope, a ekipa Igora Duljaja uputila se na ovo gostovanje.

Trener Partizana poveo je 24 fudbalera od kojih ima velika očekivanja, a lider tima iz Humske i na ovom putu biće Svetozar Marković, novi kapiten kluba. Dijete crno-bijelih koje odrađuje treći mandat u Partizanu dobilo je veliku čast tokom ljeta i za sada dobro drži pod kontrolom odbranu srpskog kluba.

"Sigurno je da nas očekuje jedna zahtjevna utakmica. Mislim da su i oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali prije pet godina. Neće biti lako, moramo da ostanemo koncentrisani fokusirani, pošto želimo da obezbijedimo grupnu fazu Konferencijske lige. Mnogo je vremena prošlo od tih utakmica, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, pošto imaju mlade i talentovane igrače. Sigurno je da neće da bude lako. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat. Utakmice u plej-ofu se igraju glavom i ne smijemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča", rekao je kapiten Partizana Svetozar Marković.

Pred meč protiv Nordsjelanda.
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Marković je kao fudbaler Partizana već igrao protiv Nordsjelanda i danskom predstavniku postigao je gol. Bilo je to u kvalifikacijama za Ligu Evrope u sezoni 2018/19, kada je srpski tim bio uspješniji u trećem kolu - pre nego što je ispao od Bešiktaša.

Podsjećamo, Partizan je u trećem kolu kvalifiakcija za Konferencijsku ligu savladao Sabah iz Azerbejdžana, nakon boljeg izvođenja penala. Na gostovanju je bilo 2:0 za vicešampiona bivše sovjetske republike, crno-bijeli su u Beogradu to "poništili", a zatim kroz penal-seriju stigli do pobjede zahvaljujući odbrani Aleksadra Jovanovića u posljednjoj seriji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Partizan Pobedio
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC