• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan Javor Superliga Srbije prenos uživo livestream
 Partizan Javor Superliga Srbije prenos uživo livestream

Partizan previo evropske rane! U Superligi može ovako - Duljaj vodi crno-bijele ka vrhu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Ekipa Partizana iskoristila poraz Zvezde od Voždovca i na odloženom meču protiv Radničkog može da prestigne najvećeg rivala!

 Partizan Javor Superliga Srbije prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Partizan je savladao Javor u petom kolu Superlige i ozbiljno se primakao vrhu tabele. Crno-bijeli nakon četiri odigrana kola imaju 10 osvojenih bodova, a ukoliko bi u odloženom meču savladali Radnički, mogli bi da preuzmu kormilu i postanu prvoplasirani tim u ligi! Do veoma važne pobjede Partizan je ponovo išao cipelama Bibarsa Natha!

Izraelac je namjestio (poništeni) gol Mateusa Saldanje u prvom i priznati gol Aranđela Stojkovića u drugom dijelu, a pored toga dirigovao je igrom cijelog tima. Prije toga Kvinsi Menig je pogodio za 1:0 i to majstorskim udarcem u dalji ugao, nakon što je Kristijan Belić promijenio stranu. Bio je to specijalitet Holanđanina, ali i nedovoljno za miran san Partizana - Dino Dolmagić je već na početku drugog dijela kaznio Menigovu neodgovornost u odbrani, zategao loptu sa dvadesetak metara i savladao Aleksandra Jovanovića.

Morali su da kombinuju Natho i Menig za drugi, a zatim Belić i Saldanja za treći gol kako bi u Humskoj ostala sva tri boda. Na kraju su malobrojni navijači imali šta da vide od svojih ljubimaca, a na terenu je bio i jedan koji to tek treba da postane. Deseto ljetno pojačanje u vidu Gajasa Zahida - nekadašnje želje Mančester sitija - imalo je priliku da debituje u finišu.

Možda će vas zanimati

21:55

TABELA!

Stanje na tabeli Superlige Srbije nakon nepotpunih pet odigranih kola:



Standings provided by Sofascore

21:35

Gol Saldanje!

Brazilski napadač Mateus Saldanja postavio je konačnih 3:1.

Četvrti gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
21:34

Gol Stojkovića!

Desni bek Partizana doneo je novu prednsot crno-belima:

Treći gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
21:33

Gol Dolmagića!

Ovako je Dino Dolmagić postigao najlepši gol na meču:

Drugi gol na meču
Izvor: YouTube/Arena sport TV
21:32

KRAJ MEČA - 3:1!

Malo teže nego što se očekivalo, ali ipak rutinski nakon ubedljivog poraza u Danskoj, Partizan se oporavio. U superligi su crno-beli upisali veoma važnu pobedu, pošto je u Humskoj savladan Javor - 3:1. Strelci za domaći tim bili su Menig, Stojković i Saldanja, dok je za goste pogodio Dolmagić. Pogledajte detalje:

21:28

Još četiri minuta!

Iako deluje da je rezultat ovog meča već poznat, glavni arbitar Minaković je odlučio da se igra još četiri minuta.

21:18

79. minut - Povreda Šćekića!

Centralni vezni Partizana sam se povredio na sredini terena, a čini se da je u pitanju zglob. Iskusni fudbaler je nezgodno stao, ali neće napustiti igru. Igor Duljaj na teren šalje Stjepanovića umesto Belića, što znači da će reprezentativac Crne Gore morati da izdrži.

Takođe, na terenu je Trifunović koji je zamenio Kvinsija Meniga.

21:07

69. minut - GOL, Saldanja!

Ponovo Mateus Saldanja trese mrežu Javora, ali ponovo će se njegov pogodak proveravati. Ovog pita nije u pitanju ofsajd već duel na sredini terena. Pitanje je da li je Kristijan Belić napravio faul pre nego što je osvojio loptu i asistirao! Ipak, gol Brazilca je priznat!

20:57

60. minut - Trostruka izmena!

Duljaj odmah nakon gola pravi tri promene! Na terenu su Aleksandar Šćekić, Ksander Severina i novajlija Gajas Zahid, dok su igru napustili Kanute, Kalulu i Natho.

20:55

57. minut - GOL, Stojković!

Prvi pogodak u dresu Partizana za Aranđela Stojkovića, ali... Opet je assitent Bibars Natho i ponovo je to prava fudbalska majstorija, podvalio je loptu u prostor kroz čitavu odbranu Ivanjičana!

20:54

56. minut - Stativa!

Najbolji potez od kako je došao u Beograd, ali Aldo Kalulu nije postigao prvi gol u dresu Partizana! Crno-beli ponovo preuzimaju inicijativu.

20:46

48. minut - GOL, Dolmagić!

Samo tri minuta nastavka dovoljni su Javoru da poravna rezultat. Dino Dolmagić je povukao loptu, a zatim sa dvadesetak metara raspalio po lopti i pogodio mrežu!

Nastavlja se niz evrogolova koje je Partizan ovog leta primio od protivničkih bekova. Levi bek Sabaha bojan Letić "načeo" je crno-bele u Azerbejdžanu, zatim je levi bek Nordsjelanda Martin Freze započeo goleadu u Danskoj, a sada je i Dino Dolmagić šokirao sve u Humskoj!

20:43

46. minut - Nastavljamo!

Pratimo drugi deo meča u Humskoj, gde je Partizan zasluženo u prednosti protiv Javora.

20:30

Gol Meniga!

Ovako je Kvinsi Menig pogodio za prednost Partizana:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
20:25

POLUVREME - 1:0!

Ima minimalnu prednost ekipa Partizana, a ona je lako mogla da bude i ubedljivija. Nakon prvog gola na meču koji je delo Kvinsija Meniga mrežu je zatresao i Mateus Saldanja, ali je pre toga bio u ofsajd pozicije. Sa druge strane, u poslednjim sekundama susreta nije bilo ofsajda, ali se crno-beli nisu najbolje snašli pred golom. Na kraju je mladi Mihajlo Ilić propustio šansu da duplira prednost.

20:20

42. minut - Jovanović!

Odmah se razgoropadio Javor! Ibrahim Tanko je našao u kaznenom prostoru Luku Gojkovića koji je probao glavom. Jovanović je ponovo junak, odbio je loptu u korner fantastičnom intervencijom.

20:19

Ne, nema gola!

Mateus Saldanja je bio u ofsajdu u trenutku kada je Bibars Natho uputio pas ka njemu. Ostaje 1:0 u Humskoj!

20:17

40. minut - GOL, Saldanja!

Bibars Natho je pokazao kakav je majstor, a Mateus Saldanja je imao zadatak samo da realizuje kreiranu šansu. Sa nekih 11 ili 12 metara udaljenosti postigao je pogodak koji će VAR proveravati zbog potencijalnog ofsajda.

20:16

38. minut - Tanko!

Pretio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ibrahim Tanko, utrčao je u kazneni prostor sa levog beka, a nakon driblinga je uputio veoma slab udarac. Lopta je završila u rukama Aleksandra Jovanovića, bez veće opasnosti po gol.

20:13

35. minut - Kontrola Partizana!

Samo jedan gol prednosti za crno-bele, ali je zato utisak da Partizan sve na terenu drži pod kontrolom. Čak i povremeni napadi Javora ne završavaju se pravim prilikama.

20:04

26. minut - Miletić!

Dobra prilika za levonogog fudbalera nakon Belićevog prekršaja nad Gojkovićem, ali... Šutirao je Nemanja Miletić i nije bio precizan, mreža se zatresla sa spoljne strane.

20:00

22. minut - GOL, Menig!

Majstorija Kvinsija Meniga u Humskoj! Nanišanio je Holanđanin, otvorio mu se prostor i lopta je veoma lepo "pala" u dalji ugao Javorovog gola. Partizan ima prednost - 1:0!

19:50

12. minut - Žuti karton!

Neoprezan je bio vezni fudbaler Partizana, a zbog startna nad Nemanjom Miletićem, levim bekom koji je svojevremeno bio član crno-belih, opomenut je od strane sudije Minakovića.

19:48

10. minut - Sve opasniji Partizan!

Treći udarac u okvir gola fudbalera u crno-belom i to u veoma kratkom roku. Ovog puta je pokušao Siniša Saničanin i to je bio najbolji udarac koji su uputili domaći fudbaleri - reprezentativac biH bio je najviši u skoku, a Strahinja Manojlović morao da boksuje loptu.

19:44

6. minut - Ofsajd!

Pobegao je Petar Gigić odbrani Partizana i uputio udarac u bliži ugao, ali nije bio precizan. Pogodio je napadač Javora samo spoljni deo mreže, a zatim je linijski sudija signalizirao ofsajd u kojem se nalazio pre nego što je stigao do lopte.

19:38

1. minut - Meč je počeo!

Ekipa Javora, koja večeras igra u ljubičastim dresovima, ima prvi napad na meču.

19:30

Boli Nordsjeland...

U Humskoj će se večeras igrati Superliga, ali svima je gorak utisak u ustima zbog četvrtka. Poraz Partizana u Danskoj od Nordsjelanda kojim su praktično izbačeni iz evropskih takmičenja silno je odjeknuo - bilo je 5:0, a nećemo preterati ako kažemo da su crno-beli mogli da prime i dvocifren broj golova. Od toga će pokušati da se oporavi Partizan!

19:20

Javor!

Ekipa iz Ivanjice je sasvim dobro počela novu sezonu u srpskom fudbalu - remijem protiv Voždovca, pobedom nad Novim Pazarom i remijem protiv Čukaričkog stigli su do pet osvojenih bodova. Tek u četvrtom kolu, na domaćem terenu protiv TSC-a upisan je prvi poraz. Ekipa iz Bačke Topole bila je ubedljiva (3:0), pa Javor sada traži popravni u Humskoj.

19:10

A Duljaj...

Trener Partizana Igor Duljaj doživeo je sa svojom ekipom debkl na gostovanju Nordsjelandu u plej-ofu kvalifiakcija za Konferencijsku ligu i nakon tog meča istakao je da ga je sramota. Usledilo je nekoliko tmurnih dana iznad Humske, a zatim i grom iz vedra neba - razmišlja se o promeni trenera?!

Navodno, već je kontaktiran Savo Milošević i on bi mogao da postane šef struke crno-belih u narednom periodu. Ukoliko dođe do dogovora, meč protiv Javora ili revanš protiv Nordsjelanda mogli bi da budu poslednji mečevi Igora Duljaja na klupi tima u kojem je svojevremeno započeo profesionalnu karijeru.

19:00

Službena lica!

Za pravdu će biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Minaković Nenad
  • Prvi pomoćni sudija: Radić Petar
  • Drugi pomoćni sudija: Borović Nikola
  • Četvrti sudija: Matić Miroslav
  • Delegat: Jovanović Marko
  • Kontrolor suđenja: Radulović Dragan
  • VAR: Milanović Miloš
  • AVAR: Šutulović Milan
18:50

Rezervisti!

Partizan: Stevanović, Filipović, Marković, Nikolić, Petković, Šćekić, Šehović, Severina, Stjepanović, Trifunović, Zahid

Javor: Raičević, Adamović, Bajere, Bosić, Eliomar, Ilić, Milošević, Obradović, Petrović, Selenić, Tojčić

18:45

SASTAVI!

Partizan: Jovanović - Stojković, Saničanin, Ilić, Antić - Belić, Kanute - Menig, Natho, Kalulu - Saldanja

Javor: Manojlović - Miletić, Kopitović, Skoko, Dolmagić - Dukure, Petrović - Tanko, Gojković, Kempbel - Gigić

Izvor: MN PRESS
18:30

Stanje na tabeli!

Ovako izgleda Superliga, posle nepotpunih pet rundi:



Standings provided by Sofascore

18:15

Dobar dan!

U petom kolu Superlige ekipa Partizana igra veoma važan meč na svom stadionu - protivnik je Javor, a crno-beli će pokušati da vidaju evropske rane. Utakmica počinje u 19:35, ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

UKRATKO

  • Partizan - Javor 3:1
  • Peto kolo Superlige
  • Važan meč za crno-bele
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije