• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOJA SMJENA? NIJE TO IZ ZVEZDE PUŠTENO! Čudna izjava Igora Duljaja: Ne nasjedajmo na provokacije!

Igor Duljaj je poslije utakmice Partizana protiv Javora govorio i o spekulacijama da će ga naslijediti Savo Milošević.

 Igor Duljaj Javor izajve Izvor: Arena Sport/Screenshot

Partizan je pobijedio Javor 3:1 (1:0) i tako je "izliječio rane" nakon debakle u četvrtak protiv Nordsjelanda (5:0), a dan uoči utakmice pojavila se informacija da je ovo posljednji meč Igora Duljaja na klupi crno-bijelih. U izjavi poslije utakmice, Duljaj je bio vrlo smiren i nije želio previše da se bavi spekulacijama, dodavši da ne želi da bude bilo kakve "zle krvi".

"Uf... Kako da vam kažem, na mene to ne utiče, miran sam, čistog sam srca. Moram samo da kažem jednu stvar, da se ne pravi neka zla krv, ovo ne potiče iz Crvene zvezde što je izašlo u novinama o smjeni na klupi Partizana. Poštujem sve kolege, klubove, sportska priča, nema zle krvi, nek piše ko šta hoće samo da svi budemo mirni da ne nasjedamo na provokacije jer nam to nije potrebno", kazao je Igor Duljaj.

Što se tiče same utakmice, Duljaj je bio vrlo zadovoljan reakcijom svog tima, što je i ispričao za kamere TV Arena Sport nakon što se pozdravio sa navijačima u Humskoj.

"Bilo je mnogo teško, znao sam da će biti teško zbog glave, poslije sramnog poraza je bilo teško dići ekipu. Ovo nam je danas bilo kao derbi, najvažnija utakmica i da moramo da se izdignemo iznad svega. Kontrolisali smo tok utakmice, bilo je lijepih momenata, to je zaslužen rezultat i čestitam i Javoru na momente dobru igru. Važno je da smo dobili meč", naglasio je trener Partizana koga navodno treba da naslijedi Savo Milošević.

Trener ivanjičkog tima Radovan Ćurčić nije nezadovoljan kako je njegova ekipa izgledala uprkos porazu.

"U niskom bloku nismo bili dovoljno čvrsti, morali smo bolje da reagujemo, primili smo golove poslije pogrešnog kratkog pasa. Čestitam Partizanu, bili su bolji, a mi nismo bili dovoljno dobri. Od srca im čestitam. Partizan je kvalitetan i silno motivisan, dobro je vođen tim i sve pohvale Duljaju koji je u teškoj situaciji uspio da ih smiri, ovo nije bilo loše sa naše strane, bolje protiv TSC-a", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC