• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN NAŠAO NOVOG TRENERA! Savo Milošević se vraća pod jednim uslovom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan bi do četvrtka trebalo da dobije novog šefa stručnog štaba, piše Sportski žurnal

 Savo Milošević se vraća u FK Partizan Izvor: MN PRESS, Vladimir Markovic

Partizan će promijeniti trenera poslije utakmice protiv Javora u nedjelju, jer će umjesto Igora Duljaja na klupu opet sjesti Savo Milošević. Prema pisanju "Sportskog žurnala", to će se dogoditi pod jednim uslovom - da legendarni napadač i potom šef struke crno-bijelih prihvati poziv iz Humske, a da se ne predomisli kao prošli put prošlog ljeta, kada je odustao pred potpisivanje ugovora, a ekipu umjesto njega preuzeo Gordan Petrić.

"Razgovori ljudi iz Partizana sa Miloševićem traju od petka, kad se nekadašnji reprezentativac i trener crno-bijelih vratio sa ljetovanja u Grčkoj. I ne u Beogradu, nego u Ivanjicu, gdje prisustvuje Nušićijadi", navedeno je u tekstu.

Partizan je poslije debakla u Danskoj pred bolnom eliminacijom iz Evrope i realnost je da će od sljedeće nedjelje do kraja sezone igrati samo mečeve u granicama Srbije. Milošević (49) sjedio je na klupi Partizana od marta 2019. godine do 1. septembra 2020. godine i u tom periodu izborio evropsko proljeće sa crno-bijelima u Ligi Evrope i osvojio Kup Srbije. Potom je vodio Olimpiju iz Ljubljane, ali se u njoj zadržao dosta kraće, samo 16 utakmica u periodu od juna do oktobra 2021. godine.

HOĆE DA IGRA KAO KLOP

Da li će sljedeće nedjelje, pred revanš protiv Nordšjelanda, početi njegov drugi mandat u Humskoj? On je u više navrata govorio o tome kako je želio da njegov tim igra. "U Partizanu i Olimpiji nisam imao dovoljno vremena da primijenim svoju filozofiju za koju bih rekao da je najbliža onome što radi Jirgen Klop. Pokušavao sam to da primijenim i u jednom i u drugom klubu i neću od toga odustati ni u budućnosti. To je ofanzivan fudbal sa brzom pas igrom i brzom reakcijom", kazao je Milošević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC