• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 kandidata za novog trenera Partizana! Stolica otišao bez pozdrava - Savo favorit da se vrati, ali tu su i oni (ANKETA)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a Ilija Stolica je istog momenta smijenjen. Sada se postavlja pitanje ko će na "užarenu" klupu crno-bijelih.

 Ko će biti novi trener Partizana Izvor: MN PRESS

Nema kraja Partizanovim mučenjima! Poslije poraza na Kipru, AEK iz Larnake je u Beogradu dovršio stvar i eliminisao crno-bijele, zadavši im ozbiljnu šamarčinu na domaćem terenu.

Uprava Partizana je smijenila Ilija Stolicu, tvrde mediji, i to odmah po okončanju puta crno-bijelih u kvalifikacijama za Ligu Evrope. On se potom nije pojavio na konferenciji za medije, pa se sada postavlja glavno pitanje - ko će biti novi trener Partizana?

Možda će vas zanimati

Ljeto još nije ni završeno, a u Humskoj se ono svima već smučilo. Mnogo bure i loših rezultata, odlazak sportskog direktora Ivice Ilieva, pa onda i Stolice poslije pet uzastopnih mečeva bez pobjede doveli su do užasne atmosfere u i oko kluba.

Ali Partizan nije još dočekao svoj kraj u UEFA takmičenjima, pošto će se za grupnu fazu Konferencijske lige boriti protiv kluba sa Malte. Taj dvomeč startuje već za šest dana, a evo ko su petorica trenera od kojih bi Partizan potencijalno mogao da izabere novog šefa stručnog štaba.

/Potencijalni kandidati za trenera Partizana/

GLAVNI FAVORIT? SAVO MILOŠEVIĆ

Reklo bi se da je Savo Milošević u ovom trenutku prvi favorit za povratak na užarenu klupu crno-bijelih. Nekadašnji trener Partizana je još ljetos bio želja uprave kluba, ali se tada sve zakomplikovalo oko njegovog slučaja sa Olimpijom, kada je dobio otkaz u timu iz Ljubljane i tražio određenu odštetu za to.

Milošević je Partizan vodio od 2019. do 2021. godine, sa njima je već igrao jednom u Ligi Evrope, a još uvijek je bez posla od odlaska iz Olimpije poslije četvoromjesečnog mandata.

Ko je vaš favorit za klupu Partizana?

Anketa

Ko bi po vašem izboru trebalo da bude novi trener Partizana?

  • Savo Milošević

    0% (0)

  • Aleksandar Vuković

    20% (1)

  • Albert Nađ

    60% (3)

  • Nenad Brnović

    0% (0)

  • Igor Duljaj

    0% (0)

  • Neko šesti

    20% (1)

Ko bi po vašem izboru trebalo da bude novi trener Partizana?

Rezultati

VUKOVIĆ, PA JOŠ TROJICA

Partizan je prošlog ljeta odbila nekolicina trenera, pa tako u Humsku nisu razmišljali da dođu Mladen Krstajić, Vladimir Ivić, Veljko Paunović, Marko Nikolić... Ali poslije te poduže liste, drugi kandidat za klupu Partizana je Aleksandar Vuković.

Nekadašnji igrač crno-bijelih je trenersko ime stekao u Poljskoj, gdje je sa Legijom iz Varšave bio i šampion. I on se ljetos pominjao kao opcija, ali do materijalizacije posla nije došlo. A poslije Vukovića, još tri imena bi mogla da konkurišu, neki od njih možda čak i u privremenoj ulozi dok uprava Partizana ne dogovori konačno rješenje.

/Ovako je Partizan eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope/

To su Albert Nađ, Igor Duljaj i Nenad Brnović. Trojica bivših vezista Partizana su u različitim pozicijama. Nađ je trener Teleoptika i mogao bi da bude "unaprijeđen" ukoliko crno-bijeli ne dobiju "DA" od Miloševića ili Vukovića. Slično je i sa Nenadom Brnovićem, trenerom omladinskog tima Partizana. On je prošle sezone za MONDO otkrio da ima veliku ambiciju da jednog dana postane trener Partizana, pa bi u Humskoj i njega mogli da vide kao "rezervnu opciju".

Na kraju, Igor Duljaj takođe dobro poznaje situaciju u Partizanu, pošto je do ljetos bio pomoćnik Aleksandru Stanojeviću. Za njega se nameće da bi možda bio i najmanje raspoložen za takav poduhvat od ove trojice trenera. Ko god stigao, doći će u teškom trenutku...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC