• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK OBRT – Partizan ipak ne vraća Savu, već Gordana! Milošević ipak odustao

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mislilo se da je to Savo Milošević, ali novi trener Partizana biće Gordan Petrić.

 Savo Milošević odustao - Gordan Petrić novi trener FK Partizan Izvor: MN PRESS

Ilija Stolica je otišao, ali nije stigao Savo Milošević! Iako je već bilo viđeno da nekadašnji fudbaler i trener ponovo preuzme crno-bijele to se nije desilo.

Kako prenosi Telegraf novi šef struke Partizana biće Gordan Petrić, igračka legenda kluba iz Humske i perioda devedestih godina. Kako se navodi Petrić će potpisati ugovor na dvije sezone i biće promovisan već u subotu kao novi šef struke. 

On je igrački ponikao u OFK Beogradu, ali je poslije dvije odlične sezone na Karaburmi prešao u Partizan, gdje se probio i do dresa reprezentacije Jugoslavije. U redove crno-bijelih stigao je 1989. godine, a igrao je u Humskoj sve do 1993. godine. U svojoj posljednjoj sezoni u crno-bijelom osvojio je titulu, a onda se preselio u Škotsku.

Tamo je postao kultna figura prvo u Dandiju, a onda u Rendžersu, da bi se nakon toga na kratko vratio u Partizan 2000. godine, 

 Nije mogao bez Partizana pa je tako 2007. godine sjeo na mjesto generalnog sekretara Partizana, Tu je zamijenio Žarka Zečevića, a nakon osvojene duple krune u sezoni 2007/08 zbog zdravstvenih problema morao je da napusti tu poziciju. 

Trenersku karijeru počeo je 2012. godine kada je trenirao Bežaniju, potom je bio asistent u Sinđeliću iz Beograda da bi 2015. preuzeo taj tim kao prvi trener. Radio je kasnije u Čukaričkom i Radu, a u inostanstvu je vodio kiparski AEL i slovenačku Goricu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC