• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protest Grobara, odlazak Vučelića i utakmica do koje nije nikome! Težak dan Partizana, opet će biti mučno u Humskoj

Autor Mladen Šolak

Biće ovo jedan od najtežih dana za crno-bijele

 Partizan - Nordsjeland utakmica protesti Grobara Izvor: MN PRESS

Dan posijle odlaska predsjednika Partizana Milorada Vučelića, jutro pred protest Grobara u centru Beograda protiv uprave i pred mučnu utakmicu protiv Nordšjelanda, na kojoj će više od pola stadiona biti zaključano zbog kazne UEFA, nikome ko voli crno-bijele ne može biti prijatno. Iako su u Superligi u situaciji da na startu sezone budu ispred Crvene zvezde, teško da bilo ko među onima koji vole Partizan mogu da budu zadovoljni onim što vide ovog ljeta na stadionu - ako na njega uopšte dolaze među malobrojnim navijačima.

Praktično istovremeno kada je predsjednik kluba Milorad Vučelić obrazlagao svoj odlazak poslije sedam godina i molio članove Skupštine da je ovog puta prihvate, i trener crno-bijelih Igor Duljaj je govorio o tome šta je pričao igračima na temu svog odlaska i medijskih natpisa da umjesto njega dolazi Savo Milošević, što se za sada nije dogodilo.

I dok Duljaj bude izvodio na teren ekipu na zagrijavanje, Grobari će iz centra grada krenuti u šetnju tokom koje će izraziti protest protiv uprave i tražiti i odlazak direktora Miloša Vazure nakon što je Vučelić zvanično napustio funkciju. U pozivu navijačima, oni su istakli da nisu ljuti na igrače zbog praktično završene sezone u Evropi. "Pobjede i porazi su sastavni dio fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo bijesni i ogorčeni, jesmo, do srži! Adresa na koju treba usmjeriti sav bijes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni posljednji koji ćemo doživjeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!", napisali su oni.

I tek nakon svega što je ovih dana, a i danas snašlo klub iz Humske, na red dolazi utakmica protiv Danaca. Nordšjeland je u prvom meču nanio crno-bijelima jedan od najtežih poraza u novijoj istoriji, deklasirao ih 5:0 i bila bi apsolutna senzacija da plasman Skandinavaca uopšte bude ugrožen. Partizan je imao šansu da pobjedom u plej-ofu odmah zaradi tri miliona evra i da konkuriše za dalje bonuse od bodova u Evropi, ali prema svemu viđenom - ne samo na terenu - djeluje sasvim izvjesno da će se u Humskoj od ovog četvrtka pa do sljedećeg ljeta igrati samo Superliga.

Utakmica Partizan - Nordšjeland počeće u 21 čas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC