• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan traži novo čudo u Evropi: Kad se igra, gdje je prenos i šta je sa navijačima?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan igra protiv Nordsjelanda i traži novo čudo u Ligi konferencija.

 Konferencijska liga Partizan Nordsjeland termin navijači prenos Izvor: MN PRESS

Partizan ima (ne)moguću misiju pred sobom. Vjerovatno ni junaku iz filma kog tumači Tom Kruz nije ovako teško kao srpskom timu. U prvom meču plej-ofa Lige konferencija Nordsjeland je u Danskoj ubjedljivo slavio (5:0) i to sve govori o čudu koje je potrebno timu Igora Duljaja.

U Beogradu će morati crno-bijeli da odigraju mnogo, mnogo bolje i drugačije i prije svega da brzo postignu gol, ali i da ne prime nijedan. Upravo to je mnogo veći problem što se vidjelo i u tom meču kada je defanziva kiksirala. "Nije problem izgubiti sa 5:0, već način na koji smo izgubili. Dva penala, autogol, nisu to opravdanja, sve ono što je tamo bilo loše, moramo da okrenemo u našu korist, da igramo drugačije ,sa više energije, da budemo agresivniji. Igramo pred našom publikom. Kalkulacija nema, idemo na pobjedu. Obećavati nešto, velike izjave, daleko od toga. Osjećam da stvarno želimo da idemo na pobjedu", rekao je Duljaj pred meč.

Jasno je da će srpski tim krenuti u ofanzivu od prvog minuta, vremena za čekanje i gubljenje nema, golovi su neophodni. Protiv Sabaha je Partizan uspio da nadoknadi dva gola zaostatka i da prođe, može li da se vrati i iz "-5"? Odgovor će stići večeras.

KAD I GDJE SE IGRA?

Izvor: MN PRESS

Meč između Partizana i Nordsjelanda igra se večeras od 21 čas na stadionu u Humskoj. "Došlo je dosta novih igrača, potrebno je vrijeme, ali nikoga ne interesuje ko je i kada došao, pamte se samo rezultati. Nema kalkulacija", jasan je Duljaj."

GDJE JE PRENOS?

Prenos utakmice biće na RTS i Areni sport. Kao i uvijek tekstualni prenost utakmice možete da pratite na MONDU.

HOĆE LI TRIBINE BITI PUNE?

Da li će tribine stadiona u Humskoj biti pune? To je pitanje na koje odgovor čekaju svi u crno-bijelom taboru. Milorad Vučelić podnio je ostavku, a Grobari su najavili proteste pred utakmicu.

Crno-bijeli su uz to kažnjeni zbog propusta na meču protiv Sabaha i dio tribina biće zatvoren. "Vjerujem da će biti onoliko koliko su dozvolili, da li je to 15 ili 17.000, vjerujem da ćemo imati podršku. Mogu samo da utičem na one stvari koje se tiču mog tima. Ljudi na stadionu pomažu i meni i igračima i svakome u timu", jasan je Duljaj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC