• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGNJENA VRANJEŠA HTJELI MNOGI, ALI POTPISAO JE ZA NAS! Dolazi u Beograd da bude vođa u Evropi

Autor Dragan Šutvić

Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog

 ognjen vranješ u čukaričkom Izvor: MN PRESS

Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog! Bivši fudbaler Borca, Crvene zvezde, AEK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor sa beogradskim klubom u posljednjim danima prelaznog roka i nastupaće za "brđane" u grupnoj fazi Konferencijske lige. Njegov dolazak potvrdio je funkcioner kluba, Goran Grkinić, nakon što je klub sa Banovog brda žrijeban u grupi zajedno sa Fiorentinom, Ferencvarošem i Genkom.

"Stigao je Ognjen Vranješ, još sutra bi trebalo da dođe napadač profila kao Badamosi i do ponedjeljka bi trebalo da završimo taj deo prelaznog roka zbog Lige konferencije", kazao je on za TV Arena sport.

Dolazak Vranješa na Brdo potvrdio je i sportski direktor Vladimir Matijašević, objasnivši zašto je izbor pao na iskusnog defanzivca.

"Poslije uvodnog dijela Super lige i dva evropska meča, reagovali smo dovođenjem Ognjena Vranješa. Moraćemo još malo da sačekamo na oporavak Vukašina Jovanovića, koji još nije spreman da zaigra, a Vranješ je tip igrača koji može da bude nosilac, ima potrebno iskustvo, agresivnost, sposobnost da konsoliduje i podigne našu ekipu. Ognjena poznajem još dok je bio u Crvenoj zvezdi, tada je bio pozajmljen Napretku, dok sam bio u Kruševcu. Potom smo sarađivali i u AEK-u. Posljednji klub je imao u Turskoj, ali zbog razornog zemljotresa sezona je bila gotova za Hatajaspor. Željeli su ga mnogi timovi, na našu sreću došao je na Banovo brdo", rekao je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević.

Čukarički će utakmice grupne faze igrati u Leskovcu, na novom stadionu Dubočice, na kojem je u četvrtak dočekao i Olimpijakos, revanšu plej-ofa za Ligu Evrope. Na tom stadionu, Vranješ će ponovo zaigrati u Srbiji poslije više od 10 godina. U međuvremenu je igrao za niz inostranih klubova, zaključno sa turskim Hatajsporom, za koji je igrao prošle sezone.

Svakako najdublji trag ostavio je u AEK-u iz Atine, sa kojim je bio šampion Grčke i iz kojeg je 2018. otišao u Anderleht za 3,2 miliona evra. Igra na poziciji centralnog defanzivca i donijeće veliko iskustvo mladom timu Igora Matića. Iz svlačionice "brđana" u avgustu je otišao centarfor Mohamed Badamosi, koji se preselio u Saudijsku Arabiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC