• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR PREKINUO INTERVJU - ŠTA RADI NOVAK!? Prekrstio se pred kamerama kad je čuo za Đokovića

Autor Mladen Šolak

Srpski centarfor poslije het-trika u kvalifikacijama za EURO odmah pitao za skor u meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva

 Mitrović nakon pobjede nad Litvanijom Izvor: TV Arena sport/screenshot

Poslije važne pobjede Srbije protiv Litvanije u kvalifikacijama za EURO 2024, strijelac sva tri gola za "orlove" Aleksandar Mitrović samoinicijativno je u izjavi za TV Arena sport pomenuo i uspjehe srpskih košarkaša i Novaka Đokovića. Pitao je sve oko sebe koji je rezultat meča Đoković - Danil Medvedev i potom nizao pohvale za "orlove" Svetislava Karija Pešića, koji su u nedjelju postali vicešampioni svijeta.

"Ne znam šta radi Nole, Bože zdravlja dobiće, ali htio bih da čestitam košarkašima što su odigrali fenomenalni turnir, dali nam motivaciju, vetar u leđa. Što se mene tiče, oni su šampioni, osvojili su zlato, učinili su sve nas ponosne. Bože daj da pobijedi, da slavimo, jako lijep i ponosan dan. Što se mene tiče, oni su prvaci i hvala im za sve što su uradili na Svjetskom prvenstvu", rekao je Mitar o novim vicešampiona svijeta u košarci.

U jednom trenutku portparol Fudbalskog saveza Srbije dobacio mu je da Novak vodi, a Mitar se prekstio. "Daj Bože da pobijedi", rekao je Mitar, inače veliki Noletov navijač. On je nedavno rekao u jednom podkastu da je spreman i da se potuče kada brani najboljeg tenisera svijeta.

"Kad kažu ljudi nešto loše za Đokovića ja sam spreman da se pobijem. Volim ga kao brata", rekao je tada "Mitrogol".

U komentaru utakmice u Kaunasu i važne pobjede na putu za EURO, Mitrović je priznao da će mu značiti prvi golovi u kvalifikacijama.  "Čudno je što su ovo bili moji prvi golovi, kao napadač uvijek hoćete golove. Kao i prije utakmice što smo pričali, dogodio se mali post, što je i normalno, ali kao i uvijek vjerujem u sebe, u saigrače, znam da će da kreiraju šanse. Trudio sam se da budem na pravom mjestu u pravo vrijeme. Odigrali smo jako dobru utakmicu, mogli smo da damo i koji gol više, ali smo uspjeli da u drugom dijelu odigramo pametno i da sačuvamo rezultat", rekao je rekorder srpske reprezentacije.

Da li mu je bitno ko je asistent? U nedjelju je Filip Mladenović namjestio dva gola, a Dušan Tadić jedan. "Njima je vjerovatno važno, meni nije (osmijeh). Bilo je dosta pravih lopti od Sergeja, Duće, Mlađe, trudio sam se da budem skoncentrisan i da uradim svoj posao, što sam danas i uradio".

Bolivjia, Švedska, pa Litvanija, opet het-trik. "Ne biram protivnike, utakmice i golove, samo da pređe liniju. Svaki gol je lijep i bitan na svoj način, ne bih da izdvajam. Lopta ide djeci, mom sinu Luki, koji skuplja dresove i lopte. Vjerovatno ide njemu. Po gol za svako dijete".

Crna Gora je izvršila pritisak na Srbiju pobjedom protiv Bugarske neposredno pred meč "orlova" u Kaunasu. "Fudbal je takva igra da se mnogo toga promijeni u utakmicu-dvije. Kao i pred meč što smo rekli, najbitnije je da sve zavisi od nas, igramo dvije utakmice kod kuće, čekaju nas dvije utakmice protiv direktnih rivala. Pripremićemo se za te mečeve kako treba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC