• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin u Crvenoj zvezdi ispunio dječački san! Ognjen Vranješ: Srcem sam igrao za BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Defanzivac iz Banjaluke Ognjen Vranješ se poslije 13 godina vratio u srpski fudbal, gdje je potpisao ugovor sa Čukaričkim.

 Ognjen Vranješ prvi intervju po povratku u srpski fudbal Izvor: MONDO/Samir Cacan

U intervjuu za beogradski "Kurir" nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine se prisjetio svog prethodnog boravka u srpskom fudbalu.

"Došao sam prilično mlad u Crvenu zvezdu, sa 18 godina. Tada taj klub nije bio baš u najboljoj situaciji, ali ispunio sam svoj dječački san. Sve što je bilo mimo toga, sve što je bilo loše, to sam zaboravio".

Vranješ je tokom karijere igrao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, ali mu je najljepše bilo u Atini.

"Četiri i po godine sam se zadržao u atinskom AEK-u, bio sam zamjenik kapitena, osvojio trofej prvaka Grčke. Taj klub mi je najviše prirastao srcu, tako će i ostati do kraja karijere".

Sa ponosom je istakao i godine provedene u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, s kojom je bio i učesnik Mundijala 2014. godine u Brazilu.

"To sam definitivno precrtao. Bilo je nekih nefudbalskih stvari, zbog kojih sam otišao. Želim im svu sreću. Takođe, u ovim godinama više mi odgovara kad je pauza da provedem vrijeme sa najmilijima. Svakako je to period karijere koji mi je veoma drag, igrao sam za Bosnu i Hercegovinu osam-devet godina, svaki sekund proveden na terenu i van njega bio je sa velikom željom, igrao sam srcem za tu reprezentaciju, imam tu dosta drugara...", podvukao je Vranješ.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC