• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten tužio Juventus zbog mobinga! Dao dušu klubu, odigrao 500 mečeva, dizao trofeje i pobjesnio na kraju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Leonardo Bonući je od sada u ratu sa Juventusom koji je htio da ga se riješi na ružan način.

 Leonardo Bonući tuži Juventus zbog mobinga Izvor: Profimedia

Leonardo Bonući odlučio je da tuži Juventus zbog mobinga, samo nekoliko dana pošto je zvanično predstavljen u novom klubu, Union Berlinu. Bonući je nezadovoljan načinom na koji se okončala njegova karijera u Torinu, crno-bijeli ga nisu željeli više zbog "krštenice i plate", tako da tako da je tokom ljeta morao da trenira odvojeno od ekipe, što je na neki način kršenja obaveza u ugovoru.

Ipak, to je potrebno i dokazati na sudu i vidjećemo da li će Leonardo Bonući sa svojim timom advokata uspjeti u tome, pošto je vrlo nezadovoljan načinom na koji su se rastali, ali i odlučan da to dobro naplati. Bonući je nedjeljama sam trenirao, daleko od prvog tima u kome je nekada bio nezamjenljiv, a klub mu je branio da koristi određene dijelove trening centra kako bi što prije otišao.

Interesantno je da Bonući planira i da, ako dobije Juventus na sudu, sav novac donira jednoj nevladinoj organizaciji koja pomaže roditeljima djece koja su hospitalizovana na odjeljenju neurohirurgije u Torinu. Za sada, Juventus se nije oglašavao na ovu temu i vidjećemo da li će imati da kažu nešto u svoju odbranu prije nego što sve završi na sudu, odnosno pitanje je i zašto Bonući nije želio ranije da pokreće ovu temu.

Podsjetimo, Bonući je u dva mandata za Juventus odigrao 502 utakmice na njima je zatresao mrežu protivnika 37 puta. Igrao je još za Inter, Milan, Bari i Trevizo, ali je u Torinu ostavio najveći trag, da bi u 37. godini otišao da se oproba prvi put u inostranstvu - i to u dresu Union Berlina. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC