• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! Adem Ljajić se vraća u Novi Pazar - i još će igrati džabe

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Adem Ljajić pred povratkom u srpski fudbal, ali ne u Partizan iz koga je otišao 2010. godine nego u svoj rodni grad.

 Adem Ljajić će igrati za Novi Pazar besplatno Izvor: MN PRESS

Bivši reprezentativac Srbije Adem Ljajić dolazi u Novi Pazar, prenosi "Mozzart Sport". Ako se transfer ostvari, a rok za registraciju novih igrača u Srbiji i samim tim "zatvaranje pijace" je do 15. septembra u ponoć, Ljajić bi postao najveće pojačanje u istoriji kluba kraj Jošanice - i drugo veoma zvučno u ovom prelaznom roku.

Prethodno je u Novi Pazar stigao Sejduba Suma, koji je na stadion sleteo helikopterom, a sada bi to mogao da učini i Ljajić, ali postoje određeni uslovi koji treba da se ispune. Navodno, Ljajić će potpisati danas ugovor u toku dana na godinu dana i želi da igra bez ikakve novčane nadoknade, što će naravno biti veliki benefit za Novopazarce, međutim potrebno je ispitati i da li je to uopšte zakonski moguće (u Španiji recimo nije).

Već godinama je karijera Adema Ljajića, nekada najvećeg talenta srpskog fudbala, u ozbiljnom padu i od kada je otišao u Tursku ređali su se problemi. Prvo je dobro počeo u Bešiktašu, da bi potom bio "sklonjen iz tima" i dugo nije igrao. Potom je zimus potpisao za Karagumruk i ove sezone je nastupio na dva meča, a onda je opet "nestao" i čini se da dvije strane već neko vrijeme traže model za raskid ugovora, pa bi tu upravo Novi Pazar mogao najviše da profitira i dobije pojačanje kakvo su mogli samo da sanjaju.

Podsjetimo, Ljajić je ponikao u Partizanu i nakon propalog transfera u Mančester junajted, završio je u Fiorentini 2010. godine. Igrao je za Romu, Inter i Torino u Italiji, a onda 2018. otišao u Bešiktaš. Interesantno, Novi Pazar je uspio da pobijedi Partizan u trci za Ljajića, ako je uopšte postojao kontakt o njegovom povratku u Humsku.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC