• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODJEKNULA BOMBA U SUPERLIGI! Vraća se u rodni grad - da bude najveća zvijezda srpskog fudbala

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Adem Ljajić igraće za Novi Pazar.

 Adem Ljajić potpisao za Novi Pazar Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Odjeknula je jedna od najvećih transfer bombi srpskog fudbala ovog ljeta - Adem Ljajić (31) se vratio u Superligu! Neće Novopazarac obući crno-bijeli dres Partizana u kojem se proslavio, već će karijeru nastaviti upravo u rodnom gradu - gdje ga predstavljaju kao najveće klupsko pojačanje u istoriji.

Adem Ljajić je potpisao ugovor i zvanično će biti predstavljen u petak uveče, na treningu svog novog kluba. Klupski čelnici očekuju da će stadion biti pun, jer će sugrađani doći da po prvi put vide u plavo-bijeloj opremi kreativnog vezistu koji treba da bude jedna od najvećih zvijezda lige.

Ljajić je još kao dječak stigao u Partizanovu školu, a nakon što se dvije godine zadržao u prvom timu uslijedila je evropska avantura.

Nosio je dres Fiorentine, Rome, Intera, Torina, Bešiktaša i Karagumruka, za koji je potpisao prethodnog septembra, ali je tek u januaru stekao pravo da nastupa. U novoj sezoni nastupio je na samo dva od četiri meča turskog kluba, pa je prekid saradnje bio sasvim logična opcija.

Prethodnog ljeta pričalo se da je zainteresovan Partizan, kontakti sa Novim Pazarom postojali su i ranije, ali su ovog ljeta intenzivirani kako bi se Adem vratio kući. Nekadašnji reprezentativac Srbije sa 47 nastupa i devet golova zaigraće u Superligi poslije čak 13 godina, a to bi mogao da bude jedan od najvažnijih događaja u istoriji kluba.

Nedavno predstavljanje Sejdube Sume i dolazak Adema Ljajića u klub iz rodnog grada najavljuju visoke ambicije Novog Pazara. Možda bi u nastavku sezone plavo-bijeli mogli da napadnu i neku od pozicija koja vodi u Evropu.

Novi Pazar je ovog ljeta napravio ogromne promjene u igračkom kadru i tim gotovo da uopšte ne liči na ekipu koja je završila prethodnu sezonu. Tokom ljetnjeg prelaznog roka u klub su stigli golmani Nikola Mirković, Bojan Zogović i Bakir Brajlović, kao i fudbaleri Emir Azemović, Nemanja Kojčić, Rafael Floro, Nikola Andrić, Dragan Bojat, Abdulaj Sise, Frane Čirjak, Nemanja Milojević, Sejduba Suma, Nikola Karaklajić, Saša Jovanović, Kurt Abrahams, Marko Obradović i Aleksej Golijanin. U klubu će na pozajmici igrati Ebenezer Anan (Bolonja), Uroš Lazić (Crvena zvezda) i Mitar Ergelaš (Čukarički).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC