• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da sam Srbin, mrzio bih da gledam ovo smeće! Sitijev navijač napljuvao Zvezdu: Nije crvena, nego mrtva! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan navijač Mančester sitija bio je baš isfrustriran zbog toga što njegova ekipa dugo nije mogla da "otključa" mrežu Crvene zvezde.

 Navijači Mančester sitija razočarani igrom Crvene zvezde Izvor: YouTube.com/@CityXtra/Screenshot

Crvena zvezda je namučila Mančester siti i zadavala je glavobolje aktuelnom prvaku Engleske i Evrope gotovo sat vremena, ali nije imala snage i koncentracije za više. Tako je Mančester siti preokrenuo rezultat na "Etihadu" i slavio je 3:1, a uprkos porazu navijači su generalno zadovoljni kako je igrao tim Baraka Bahara.

Ipak, ako pitate Rodrija - koji je prozvao Crvenu zvezdu zbog gola iz jedinog šuta na meču - i navijače Mančester sitija, utisci su potpuno drugačiji. Tako je jedan mladić govoreći za Jutjub kanal navijača Sitija poslije meča bio vrlo oštar prema igri srpskog prvaka, smatrajući da su došli samo da se brane. Nije mu se dopao pristup igri i zato je "udario" na crveno-bijele uz poruku da tako neće stići do trećeg mjesta u grupi.

"Sto odsto sam zadovoljan rezultatom i igrom. Znao sam da će se ovo desiti. Oni nisu Crvena zvezda, nego mrtva zvezda (igra reči Red Star - Dead Star prim. aut.). Da sam ja Srbin, mrzeo bih da gledam ovo iz nedjelje u nedjelju. Baš su smeće od tima! Mrtva Zvezda iz Beograda, čovječe... Garantujem da neće uspjeti da igraju ni Ligu Evrope, oni su s***e!", ispričao je jedan navijač Sitija koji je očigledno meč gledao uživo na "Etihadu" i dodao da će ići i na revanš u Beograd u decembru ako skupi dovoljno novca.

Pročitajte i našu analizu utakmice Mančester siti - Crvena zvezda u kojoj smo izdvojili četiri pozitivna i jedan negativan utisak o nastupu tima Baraka Bahara prethodne večeri.

Pogledajte izjavu navijača Mančester sitija.
Izvor: YouTube/CityXtra

Pogledajte

00:14
Crvena Zvezda Gol
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
Izvor: Twitter/_owurakuampofo

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Nadam se da ce ovaj narkoman da dodje na revanas u BG pa da vidi sta je ljubav prema klubu. Dok vas arapi nisu kupili igrali ste beton ligu.

Čova Buraz

Debilčina pijana i drogirana...ti porediš taaj vaš arapski instant od 2 milijarde i tužnih 72 miliona koliko je navodno Zvezda potrošila....ajde da se malo izmješamo ko nekada raja protiv raje, pa bi vidio ko kako igra.... A i sa tim budžetom ste tek prvi put u istoriji nešto postigli... Levatino ona britanska....

Kokobil

Dobio je on secer u pauzi izmedju dva poluvremena!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC