• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda ostala bez teksta: Deset godina nisam vidio igrača kao što je Krstović!

Autor Dragan Šutvić

Crnogorac oduševio nekadašnjeg golgetera svog tima.

 nikola krstović leće  Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency

Crnogorski centarfor Nikola Krstović (23) oduševio je navijače Lećea i ljubitelje fudbala u Italiji, postigavši tri gola u tri uzastopna kola Serije A. Bivši napadač tog tima Ernesto Havijer Čevanton (43) ostao je bez teksta nakon što je vidio kako igra nekadašnji napadač Crvene zvezde i crnogorski reprezentivac.

"Prestao sam da igram 2013. godine i 10 godina sam u Lećeu. Za tih 10 godina nisam nikad vidio igrača tako mladog, a sa takvim potencijalom. Ima sve predispozicije da nadmaši moje golgeterske rekorde", rekao je Urugvajac.

Čevanton je igrao za Leće od 2001. do 2004, potom je proveo dvije godine u Monaku, četiri u Sevilji, a onda je u tridesetim imao još dvije epizode u Lećeu. U dresu tog tima postigao je 58 golova na 124 utakmice i siguran je da Krstović ima ono što je potrebno da nadmaši taj učinak. Podsjetimo, Nikola je stigao u ekipu ovog ljeta, iz Dunajske Strede.

Navijači u Srbiji nisu ga upamitili po golovima, jer je za dvije godine u Zvezdi, uz jednu pozajmicu Grafičaru, odigrao 27 utakmica i postigao samo tri gola. Na odlasku je ostao upamćen i po sukobu sa Vladimirom Stojkovićem, kapitenom Partizana, u finalu Kupa Srbije na "Marakani", a otvoreno je priznao da nije dobio pravu priliku na "Marakani".

"Istina je da nisam dobio onoliko minuta na terenu koliko sam lično ja očekivao, što ne znači da nisam zahvalan na ukazanoj prilici da uopšte zaigram za Crvenu zvezdu, šta više tako sam ostvario svoj dječački san", rekao je Krstović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC