• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji fudbaler Napolija tuži klub zbog snimka u kom ga ismijavaju (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novo doba sa sobom donijelo je i neočekivane stvari poput onih da klubovi žele da budu "smiješni" na Tiktoku nauštrb svojih igrača.

 Viktor Osimen tuži Napoli zbog ismijavanja na Tiktoku Izvor: Profimedia

Viktor Osimen donio je prošlog ljeta titulu u Napulj posle 33 godine, međutim čini se da se odnos njega i kluba zaoštrava. Počelo je zbog "muljanja" predsjednika Aurelija di Laurentisa oko njegovog transfera u Napoli, potom se nastavilo sukobom sa novim trenerom Rudijem Garsijom, dok je kap koja je prelila čašu na kraju bio snimak na TikToku. Da, dobro ste pročitali, o tome bruji čitava Italija!

Zbog snimaka koje je TikTok nalog Napolija podijelio poslije promašenog penala Osimena, Nigerijac je obrisao sve fotografije sa Instagrama koje imaju veze sa italijanskim klubom, a potom je preko svog agenta objavio saopštenje, odnosno bolje rečeno upozorenje.

"Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kome ismijavaju Viktora je podijeljen sa svima i potom je obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje ozbiljnu štetu fudbaleru koji dobija užasan tretman i od svog kluba dok pati i zbog lažnih vijesti i osuda medija", objavio je Roberto Kalenda u ime svog klijenta i najavio da će Viktor Osimen možda čak tužiti Napoli zbog ovoga.

Podsjetimo, tokom vikenda Viktor Osimen je promašio penal u remiju protiv Bolonje (0:0) i potom se posvađao sa trenerom Rudijem Garsijom zbog izmjene (kasnije se izmirili), ali su sljedeći snimci na TikToku ponovo upropastili odnos sa vjerovatno najboljim igračem Napolija.


Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC