• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS smijenio Dejana Filipovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Velika promjena u vrhu Fudbalskog saveza Srbije, a na mjesto predsjednika komisije postavljen je Dejan Santrač.

 FSS smijenio Dejana Filipovića! Izvor: MN PRESS

Velike promjene u Fudbalskom savezu Srbije! Jedno od najbitnijih tijela koje funkcioniše pod kontrolom FSS dobiće novog šefa, pošto je Dejan Filipović smijenjen sa pozicije predsjednika sudijske komisije, prenosi "Sportklub"! Odluka o promjeni donijeta je na sjednici koja je održana u četvrtak, a na funkciju je postavljen nekadašnji arbitar Dejan Santrač.

Od njega će se u narednom periodu očekivati da ispravi greške prethodnika, a u fudbalskim krugovima se upravo sudije kritikuju kao trenutno jedan od najslabijih dijelova čitave fudbalske organizacije. Na suđenje su se tokom uvodnim rundi novog prvenstva žalili gotovo svi učesnici Superlige Srbije, a situacija je postala alarmantna pred "vječiti derbi" koji na kraju nije odigran zbog Dana žalosti.

Nakon što je do javnosti stigla informacija da će Srđan Jovanović biti delegiran za meč Partizana i Crvene zvezde u Humskoj, aktuelni šampion je istakao da taj meč neće igrati i da je "osvjedočeni navijač Partizana" jedini arbitar čije su izuzeće tražili - Filipović je imao odgovor na to. Partizan se u tim trenucima nije oglašavao na temu sudija, ali je sportski direktor Ivica Kralj ranije u toku sezone dobio čak i šestomjesečnu suspenziju zbog kritike na rad arbitara, sudijske komisije i Dejana Filipovića!

Momentalni smjenu nedavno je zahtijevao Radnički iz Niša, dok trener Javora Radovan Ćurčić nije mogao da se smiri nakon poraza svog tima od Vojvodine u Novom Sadu, kada su Ivanjičani izgubili bod golom sa bijele tačke duboko u nadoknadi meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC