• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je nešto najnepoštenije što sam vidio! Haos poslije derbija, hitno se oglasila liga - velika greška sudija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna greška sudija u najboljoj ligi na svijetu.

 Jirgen Klop nezadovoljan suđenjem protiv Totenhema Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/TV Arena sport/Screenshot

Liverpul je izgubio od Totenhema 1:2, a menadžer "redsa" Jirgen Klop bio je veoma ljut poslije meča. I imao je dobar razlog za to! Nije bio najveći problem to što je njegov tim u posljednjih 20 minuta imao dva igrača manje, zbog isključenja Kurtisa Džounsa direktnim crvenim kartonom u 26. minutu i Dioga Žote u 69, zbog drugog žutog kartona nakon saplitanja protivnika.

Klop ima puno pravo da bude ljut jer je u 34. minutu poništen gol napadača Liverpula Luisa Dijaza zbog ofsajda koji nije postojao! U tom trenutku bilo je 0:0 na semaforu, Liverpul je imao igrača manje, a sudija Sajmon Huper poništio je taj pogodak suprotno pravilima. Nadležno tijelo Premijer lige, zaduženo za suđenje na svim utakmicama, izdalo je saopštenje u toku večeri i ukazalo na to da je napravljena "značajna ljudska greška".

Dijazov udarac je poništen odlukom sudija na terenu, a VAR soba nije promijenila tu odluku. Na usporenom snimku nisu pokazane izvučene linije na osnovu kojih je utvrđeno da jeste bila nedozvoljena pozicija. "Bila je ovo jasna i očigledna materijalna greška", saopšteno je, uz najavu da će biti sprovedena potpuna istraga.

Totenhem je ostvario pobjedu autogolom štopera Liverpula Džoela Matipa u šestom minutu nadoknade vremena. Prethodno su strijelci bili Hong-Min Son za Totenhem u 36. minutu i Kodi Gakpo u 49. minutu za Liverpul.

"Najnepoštenija utakmica u mom životu i lude odluke", rekao je poslije meča Jirgen Klop. "Dijazov gol nije iz ofsajda kada pogledate šta se dogodilo. Lopta je bila između nogu Moa Salaha, nacrtali su pogrešno liniju i nisu procijenili trenutak u kojem je Salah dodao loptu."

Pogledajte sve detalje derbija Premijer lige, na kojoj se vidi da je Totenhem ovom pobjedom iskoristio poraz Mančester sitija od Vulverhemptona, dok je Liverpul trenutno četvrtoplasirani.

Totenhem Liverpul
Izvor: YouTube/TV Arena sport



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC