• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi zadovoljan formom srpskih "orlova" iz Grčke

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković Piksi zadovoljan je igrom i formom reprezentativaca Srbije koji nastupaju za klubove iz Grčke.

 Piksi zadovoljan formom igraca u Grckoj Izvor: YouTube/screenshot/OM

Dragan Stojković Piksi posjetio je srpske reprezentativce u Grčkoj na derbiju kola između Panatinaikosa i PAOK-a, koja je završena 2:2. Reprezentativci Srbije sinoć na stadionu "Apostolos Nikolaidis" pokazali su sjajnu formu i spremnost za oktobarski ciklus kvafilikacija na Evropsko prvenstvo. Selektora Srbije čeka velik posao jer u petak saopštava konačnu listu fudbalera koji će dobiti poziv da nastupaju za reprezentaciju, a sada je već izvjesno da će se na spisku naći fudbaleri koje je Piksi sinoć gledao.

Iako je susret završen bez pobjednika, reprezentativac Filip Mladenović upisao je asistenciju za Panatinaikos u posljednjim minutama meča, a PAOK je golom Andrije Živković bio na korak do slavlja. Živković je imao učešće i kod prvog gola za solunski tim, jer je nakon njegovog centaršuta PAOK došao do vodstva. Sjajan je bio i Filip Đuričić za 70 minuta koliko je proveo na terenu. Piksi je trebao da se vidi i sa igračem AEK-a, Mijatom Gaćinovićem, međutim zbog klupskih obaveza, reprezentativac je bio spriječen da prisustvuje ovom derbiju, ali sigurno je vidio i njegovu majstoriju.

Nakon što se vratio u Beograd, selektor je podijelio utiske iz Grčke sa trenerom Panatinaikosa Ivanom Jovanovićem koji je Srbiji poželio plasman na Evropsko prvenstvo i uspjeh reprezentativaca u predstojeća dva duela. Srbija se trenutno nalazi na drugoj poziciji u grupi, a bodove dijeli sa Mađarskom kojoj gostuje 14. oktobra, a tri dana kasnije dočekuje Crnu Goru u Beogradu. Okupljanje igrača predviđeno je u FSS u Staroj Pazovi nekoliko dana pred prvi susret.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC