• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić "pecnuo" Piksija zbog igre Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Mladen Krstajić kritikovao je igru Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 krstajić pecnuo piksija  Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler i selektor Srbije Mladen Krstajić danas predvodi srpskog rivala u grupi "G" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Vidjeli smo kako je Bugarska namučila Srbiju u junu i kako su "orlovi" u nadoknadi vremena jedva uspjeli da dođu do boda (1:1), a pošto su izgubili i od Mađarske (1:2), nije iznenađenje što su protivnici "namirisali krv" i zbog toga pokušavaju da naprave veliki pritisak uoči današnjeg meča sa Litvanijom (20.45).

Tako je Krstajić dao vrlo zanimljivu izjavu kojom je "pecnuo" svog nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića Piksija da ima najbolji tim u grupi, ali da ne funkcioniše sve dobro, posebno kada se radi o organizaciji igre za koju je ocijenio da nije ni blizu visokog nivoa da bi je se plašili.

"Kada smo izvukli grupu rekao sam da Srbija ima najjači tim, ali vidimo da nije i najorganizovaniji. Crna Gora ima iskustvo, a mi imamo u timu momke koji čak ne igraju u svojim klubovima. A, jedina utakmica koju nismo dobro odigrali je bila protiv Mađarske. Protiv Srbije smo ostali bez pobjede pet sekundi prije kraja. Da smo uzeli bodove koje smo po igri zaslužili, sada bi nam mirisale ruže", kazao Krstajić pred meč Bugarske u Podgorici sa Crnom Gorom.

"Prva utakmica sa Crnom Gorom je bila 50-50. Mogli smo i mi da pobijedimo, a izgubili smo zbog naše greške. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Sigurno će biti dosta tenzije sa domaćima. Poštujem Crnu Goru, ali vjerujem u moje igrače da će sutra ostvariti dobar rezultat", zaključio je Krstajić.

Mađarska je prva u grupi sa 10 bodova, potom slijedi Srbija sa 7, pa Crna Gora sa 5, dok Litvanija i Bugarska imaju po samo dva boda i ovo je posljednja šansa timu Mladena Kstajića da se priključi gornjem dijelu tabele.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC