• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi pred večerašnji meč: Sreća pa Modrić više ne igra za Zrinjski

Autor Haris Krhalić

"Dejli mejl" u najavi večerašnje utakmice između Aston Vile i Zrinjskog nije mogao a da ne pomene najpoznatijeg fudbalera koji je nosio dres ovog kluba.

 Zrinjski Aston vila Luka Modrić Izvor: MONDO/Stojan Lasić

Nakon senzacionale pobjede i filmskog preokreta u trijumfu nad AZ Alkmarom, fudbaleri Zrinjskog večeras gostuju u Birmingemu kod slavne Aston vile.

Utakmicu 2. kola grupe E Konferencijske lige, „plemići“ dočekuju kao prvoplasirani tim, dok je engleski tim nakon poraza od Legije u prvom kolu, trenutno posljednji u ovoj grupi.

O meču na Vila parku pisao je i britanski "Dejli mejl".

„Do prije nekoliko mjeseci većina navijača Aston vile nije čulo za Zrinjski, ali spominjanje najslavnijeg igrača kluba iz BiH biće dovoljno da sjednu i počnu slušati. Srećom po Aston vilu, Luka Modrić neće biti dio ekipe Zrinjskog, koja u četvrtak gostuje na Vila parku u Konferencijskoj ligi. Zvijezda Real Madrida zna koliko je na putu do vrha važna bila njegova pozajmica u taj klub“, navodi ovaj medij.

Autor teksta dalje navodi kako Modrić sa punim pravom može reći da je jedan od najboljih evropskih fudbalera svih vremena te podsjeća kako bi Aston vila danas imala puno teži posao da Modrić kojim slučajem i danas nosi dres kluba iz Mostara.

Podsjećamo, Modrić je kao pozajmljen igrač Dinama za Zrinjski nastupao u sezoni 2003/04 te je sa 17 godina proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige BiH te godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC