• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve bih dao da odemo na Evropsko prvenstvo! Lukić i Gudelj u epizodi: "Čuli smo da su Misteru potrebni ratnici"

Saša Lukić i Nemanja Gudelj spremni da poslušaju zahtjev selektora Piksija, da su mu potrebni ratnici za Mađarsku.

 Saša Lukić i Nemanja Gudelj izjave Izvor: MN PRESS

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju ključne utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na kome nastup čekamo još od 2000. godine. Toga je svjestan i vezista Saša Lukić koji je pred mečeve sa Mađarskom (14. oktobar) i Crnom Gorom (17. oktobar) dao jasan znak koliko je motivisan da povede "orlove" do pobjede.

"Kada smo počeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo cilj je bio da se plasiramo. Sada smo u situaciji da sami odlučujemo o tome. Postoji mala doza pritiska, velika je utakmica u pitanju. Znate dobro koliko dugo nismo bili na Evropskom prvenstvu i to nam je svima cilj. Sve bih dao samo da se plasiramo. Jedva čekam da počne meč, znamo koliko nam je bitan...", istakao je Lukić na današnjoj konferenciji za medije.

Lukić ističe da su tri boda najvažnija i da je potrebno da se revanširamo Mađarskoj za poraz u Beogradu, kada nije mogao da pomogne reprezentaciji. Ističe da je taj meč gledao iz Londona i da mu je bilo teško što nije sa timom, ali dodaje da će druga priča biti u Budimpešti gdje vjeruje da će se "orlovi" pitati za sve.

"Teren je taj na kojem se sve pokazuje. Tu ne možeš ništa da sakriješ. Navikli smo da se nosimo sa pritiskom, a to što će biti 70.000 ljudi na tribinama je dodatni motiv, biće tu i naših navijača. Željeli bismo da to vidimo i na našem stadionu, pa da dobrom igrom i pobjedom pozovemo navijače da dođu da nam pomognu protiv Crne Gore", istakao je Saša Lukić u obraćanju medijima dodavši da je drugo poluvrijeme protiv Mađara put kojim treba da idu i u revanšu.

Ista predviđanja ima i Nemanja Gudelj koji ističe da reprezentaciji Srbije "odgovara pritisak" i da je to već ranije pokazala, dodajući da su svi dobro čuli poruku selektora da su mu "potrebni ratnici". "Sasvim je u pravu. Mi smo u mentalnom smislu spremni za rat", naglasio je Gudelj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC