• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga zvanično registrovala Zvezdin meč u Kragujevcu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Superliga Srbije odlučila je da meč Radničkog i Crvene zvezde bude registrovan službenim rezultatom, u korist gostiju iz Beograda.

 Utakmica Radnički Kragujevac Crvena zvezda registrovana službenim rezultatom 0:3 Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između ekipe Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde zvanično je registrovana rezultatom 3:0 u korist crveno-bijelih. Iako je aktuelni šampion Srbije pobijedio 4:3 na gostovanju u Kragujevcu, meč na stadionu "Čika Dača" obilježio je veliki incident kakav se nije često događao u srpskom fudbalu.

Ispostavilo se da je Radnički na teren poslao igrača koji nije u protokolu za meč, pa tako i nije ni smio da se nađe na terenu. Zbog propusta je Miloš Vidović morao van igre poslije malo manje od pola minuta, a umjesto njega je u igru ušao Vladimir Tomović. Odmah su pokrenute spekulacije o tome kako će biti registrovan ovaj susret, a sada je sve jasno! Na sajtu Superlige Srbije izdato je saopštenje povodom cijelog slučaja:

"Na osnovu izvještaja službenih lica, postupajući po službenoj dužnosti, direktor takmičenja Super lige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić donio je odluku o registraciji odigrane utakmice 11. kola Super lige Srbije između FK Radnički 1923 i FK Crvena zvezda službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK Crvena zvezda, zbog nastupa igrača FK Radnički 1923 koji nije upisan u zapisnik prije početka utakmice. Sve potrebne izmjene u okviru tabele takmičenja biće izvršene nakon pravosnažnosti ove odluke", navedeno je u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC