• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neopoziva ostavka u ekipi Feđe Dudića! Moralni čin krivca za neviđeni propust

Sekretar stručnog štaba Radničkog je odlučio da podnese neopozivu ostavku.

 Sekretar Radničkog podnio ostavku zbog pogreške Izvor: MN PRESS

Radnički, kojeg sa klupe predvodi Feđa Dudić, pružio je dobar otpor Crvenoj zvezdi, ali je na kraju u spektakularnom meču na "Čika Dači" izgubio 4:3 (3:2). Međutim, rezultat ove utakmice, kao i svi njeni detalji, biće praktično obrisani iz istorije pošto će Fudbalski savez Srbije gotovo sigurno taj susret registrovati službenim rezultatom u korist Crvene zvezde (3:0) zbog šokantnog propusta domaćina.

Grubim previdom, početkom drugog poluvremena u igru je ušao Miloš Vidović, fudbaler koji nije bio ni u protokolu, čime je povrijeđen pravilnik Superlige. Taj propust ide na dušu sekretaru stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca koji je zbog toga sam odlučio da podnese ostavku, prenosi "Sport Klub".

Marko Dimitrijević je odlučio da podnese neopozivu ostavku jer je umjesto Miloša Vidovića registrovao za meč njegovog prezimenjaka Uroša Vidovića, što niko nije primijetio do izmjene u 46. minutu. Tada je Miloš Vidović proveo tridesetak sekundi na terenu, prije nego što je sekretar stručnog štaba crveno-bijelih Goran Negić skrenuo pažnju glavnom sudiji Novaku Simoviću i  četvrtom sudiji Stanku Ostraćaninu. Tada je u igru ušao Tomović, ali je greška već bila načinjena.

Ostaje još samo da se vidi da li će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) dodatno goniti Radnički zbog ovog propusta i da li im prijeti još neka kazna pored registrovanja utakmice službenim rezultatom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC