• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feđa Dudić o pogrešnoj izmjeni: "Naš čovjek je kriv..."

Feđa Dudić je govorio nakon dobre partije Radničkog protiv Crvene zvezde.

 Feđa Dudić Crvena zvezda izjave Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je savladala Radnički u Kragujevcu, ali se pošteno namučila. Gubila je 1:0, Kragujevčani su stizali i do 2:2, pa u finišu utakmice napravili i dramu golom za 3:4, međutim nisu imali dovoljno snage - ni kvaliteta - da bi pružili ipak još ozbiljniji otpor šampionu Srbije. Toga je svjestan i trener kluba sa "Čika Dače", pa je tako Feđa Dudić ocijenio da njegovoj ekipi fali još fizičke snage da bi igrali fudbal koji je zamislio.

"Sigurno je ovih prvih pola sata meča i Radnički koji ja želim", kazao je Dudić poslije meča za TV Arena Sport:

"Do gola i vođstva 1:0 smo imali kontrolu, imali smo situaciju za 2:0 koju smo promašili, ali kad se to desi - budeš surovo kažnjen jer igraš protiv Zvezde za koju znamo kakav je tim. Fali nam fizičke snage za visok presing, mislim da niko još ovako Zvezdi nije izašao visoko, ali čestitao bih im na kraju na zasluženoj pobjedi".

Šta se desilo sa ulaskom Miloša Vidovića? Dudić ga je poslao na teren, a potom ga je sudija Novak Simović već poslije 30 sekundi obavijestio da mora da izađe.

"Napravim izmjenu, a momak nije u zapisniku, eto desilo se... Mislim da je tu grešku napravio naš čovjek koji je zadužen za to. Zatim odmah ulazi drugi koji nije ni bio zagrijan (Tomović), pa se povređuje treći fudbaler (Gluščević), a onda i Neca Tomić igra 40 minuta umjesto 15 kako smo planirali. Ali eto, kad se desio peh, nek se danas desio!", naglasio je trener kragujevačkog tima.

Umjesto trenera Baraka Bahara, ispred kamera TV Arena Sport našao se Boris Savić koji je u njegovom stručnom štabu. "Prije svega psihološki teška utakmica za nas zbog Lige šampiona i slabijeg starta, bili smo pod moranjem da pobijedimo. Ono što smo očekivali od Radničkog, to su i oni radili, imali smo problema sa prvom i drugom loptom, vratili smo se i imali smo priliku da mirnije završimo utakmicu, ali smo primili naivan gol", istakao je Savić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC