• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što se priča o tome? U drugim zemljama toga nema! Dušan Tadić: Ne znam zašto je tako, šta dobijamo!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Tadić priznao da mu nije jasno zašto ga pitaju jedno.

 Dusan Tadic izjava o reprezentaciji i broju nastupa Izvor: TV Arena sport/screenshot

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je pred meč Mađarska - Srbija da ne daje značaj broju svojih nastupa u nacionalnom timu. I nije mu jasno zašto se tome daje značaj.

"Ne znam što se kod nas daje previše značaja tim nastupima, šta se dobija sa tim nastupima? Ništa. Ne znam što se priča o tome. U drugim zemljama se ne priča o tome, kod nas se tome daje značaj, ne znam zašto, ne bi trebalo, bitno je ono što ostavljaš iza sebe, koliko svjetskih i evropskih takmičenja imaš, golova i asistencija, naravno tu je i edukacija igrača, da im pomogneš da budu bolji momci i bolji igrači. Mislim da su to ključne stvari", rekao je Tadić za TV Arena sport.

Srpski vezista nije bio dio startne postave u Budimpešti, gdje je stigao da odigra 101. meč za Srbiju. On je debitovao za "A" tim davne 2008. godine, kada je igrao za nacionalni tim i na Olimpijskim igrama, a redovan član tima postao je 2011. godine. Od velikih takmičenja, nastupio je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i potom na Mundijalu u Kataru prošle godine. U oba kvalifikaciona ciklusa bio je jedan od najbitnijih igrača Srbije i lider tima zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem.

Tadić je odigrao 100. meč za Srbiju 10. septembra, u pobjedi protiv Litvanije u gostima. Od ove sezone, on je član Fenerbahčea, iz kojeg je došao na oktobarsko, vjerovatno najvažnije okupljanje "orlova" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024, na kojem srpska reprezentacija nije igrala još od 2000.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC