• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mađari zviždali himni Srbije!

Autor Mladen Šolak

Utakmica Mađarske i Srbije počela je neočekivanim zvižducima za himnu Srbije, "Bože pravde". Srpski fudbaleri su zapjevali uglas, a onda je sa tribina "Puškaš arene" u Budimpešti odjeknuo hor zvižduka.

 mađari zviždali himni srbije Izvor: TV Arena sport/screenshot

Utakmica Mađarske i Srbije počela je neočekivanim zvižducima za himnu Srbije, "Bože pravde". Srpski fudbaleri su zapjevali uglas, a onda je sa tribina "Puškaš arene" u Budimpešti odjeknuo hor zvižduka, koji je malo očekivao.

Duel dva tima početkom septembra protekao je u, najblaže rečeno, fer atmosferi i nije bilo nesportske tenzije ili gestova na terenu, dok na tribinama nije ni moglo da ih bude jer je Srbija bila kažnjena zaključavanjem "Marakane". Nakon toga, nije bilo mnogo onih koji bi očekivali ovakav doček Srbima u Budimpešti, na jednoj od ključnih utakmica u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Možda je tome doprinijela i činjenica da su Mađarska i Srbija glavni rivali u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo, na kojem srpski tim nije igrao još od 2000. godine, kada je aktuelni selektor Dragan Stojković Piksi bio igrač. Uoči večerašnjeg meča, Mađari su prvi na tabeli sa istim bojem bodova kao i Srbija, ali uz bolji međusobni skor i odigrani meč manje. Prve dvije ekipe će se kvalifikovati za završni turnir.

Pogledajte slike meča Mađarska - Srbija:

Srbija će sljedeću utakmicu u kvalifikacijama odigrati u utorak, protiv Crne Gore na "Marakani", a potom će u posljednjem kolu 19. novembra dočekati u Leskovcu otpisanu Bugarsku.

Pogledajte

00:20
Kosovo je srce Srbije
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bi

@goran: ako ti izvlačis političku pouku i kontekst iz ponašanja "navijača" onda BiH ti skrenuo pažnju da se naši ubijaju, melju, rasturaju drogu, reketiraju...ali eto, ne znam da li zvižde na tudju himnu, možda i ne. Jel to znaci da su ipak dobri?

Goran

Kad od vekovnih neprijatelja praviš "braću" jer mali Danilo mnogo voli čika Viktora.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC