• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović o "paklenoj" atmosferi u Mađarskoj: Nadam se da će tako biti i kod nas!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović pozvao navijače i najavio meč protiv Crne Gore u Beogradu.

 srbija crna gora aleksandar mitrović najava  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Fudbalska reprezentacija Srbije zakomplikovala je sebi situaciju ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - poraz od Mađarske (2:1) u Budimpešti znači da mora da se ide na pobjedu protiv Crne Gore u Beogradu za tri dana, a reprezentativci će biti umorni za taj susret! Ipak, ne treba tražiti izgovore - ulog je velik, pa će i nastup "orlova" morati da bude u skladu sa tim. Napadač Aleksandar Mitrović nada se da će pomoći i publika...

Prvo je nekadašnji napadač Partizana Aleksandar Mitrović analizirao meč koji je reprezentacija odigrala u Mađarskoj, a zatim se osvrnuo i na naredne dvije utakmice u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Stvorili smo dovoljno šansi da pobijedimo, ali negdje je falilo malo sportske sreće. Idemo dalje, čestitao bih Mađarima na prolazu na Evropsko prvenstvo, mislim da su iz ove perspektive zaslužili i na nama je da preostale dvije utakmice dobijemo. Iako je teško gledati sad pozitivno poslije poraza, vruće glave, pozitivno je i dobra stvar da sve zavisi od nas u mečevima protiv Crne Gore i Bugarske. Treba odmoriti, vratiti se u Beograd i spremiti se za jednu od najbitnijih utakmica u posljednjih 10-15 godina za našu reprezentaciju", rekao je Aleksandar Mitrović.

Poseban utisak na Mitrovića ostavile su ispunjene tribine.

"Ovo je fenomenalna atmosfera, jako je teško igrati na ovakvom gostovanju protiv navijača koji bodre svoj tim duže od 90 minuta, dugo nisam igrao u ljepšoj i težoj atmosferi, nadam se da ćemo i mi igrati u bar približno ovakvoj atmosferi protiv Crne Gore", rekao je rekorder po broju golova u dresu nacionalnog tima i tako pozvao navijače da iz Beograda isprate reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:43
FRKA NA KRAJU MEČA: Kalmar provocirao srpskog golmana
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC