• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Bogdanović oštro po srpskom fudbaleru: "Smijenio je četiri trenera za godinu dana!"

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji napadač Rade Bogdanović, kao gost u studiju RTS, kritikovao igru Nemanje Gudelja u posljednjoj liniji.

 rade bogdanović kritikuje nemanju gudelja  Izvor: RTS/Screenshot/MN Press

Još prije nego što je počeo meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Mađarske i Srbije, nekadašnji reprezentativac Rade Bogdanović "pecnuo" je jednog od igrača sa Piksijevog spiska. Dugogodišnji reprezentativac Nemanja Gudelj, fudbaler sa gotovo 60 nastupa za Srbiju, našao se na udaru zbog partija na poziciji štopera.

Svojevremeno klasični centralni vezni fudbaler, a kasnije univerzalac koji često igra u posljednjoj liniji, dobio je kritike od Radeta Bogdanovića zbog partija koje pruža. Bivšem igraču sarajevskog Željezničara, Atletiko Madrida i drugih klubova ne sviđa se kako Gudelj igra na mjestu centralnog defanzivca i to je jasno rekao prije početka susreta.

"Gudelj ne može da igra centralnog beka", rekao je Bogdanović, a na opasku voditelja da to igra u Sevilji dodao je: "I smijenio četvoricu trenera za godinu dana". Ipak, nije Nemanja Gudelj krivac za poraz u Budimpešti, iako je tokom drugog dijela meča igrao upravo u posljednjoj liniji tima. 

O tome da li je smijenio četvoricu trenera Sevilje za godinu dana vjerovatno vode računa u španskom klubu, ali treba istaći da je u istom periodu tim iz Andaluzije stvarno imao četvoricu šefova. U oktobru 2022. godine Đulen Lopetegi je napustio klub nakon nešto više od tri godine rada i 170 mečeva, a zatim su ekipu predvodili Horhe Sampaoli (šest mjeseci, 31 utakmica), Hoze Luis Mendilibar (sedam mjeseci, 30 utakmica, trofej u Ligi Evrope) i na kraju Dijego Alonso, bivši selektor Urugvaja koji je prethodne nedjelje postavljen na funkciju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Radisa.Ristic

Sta ovaj cover umislja Dali million da stvarno njega slusa Ovaj samo lupa gluposti veze nema sa fudbalom.

Branko

Volim kada je čovek iskren i ne uvija ono što misli nego sve otvoreno kaze svidelo se to mekome ili ne.Rade još to kaže veoma duhovito pa su mi utoliko njegovi komentari i kritike još zanimljiviji.Bravo Rade!

Bhm

Pavlović zabode po neki gol zahvaljujući visini i sreći inače je dečko nezgrana i nesigurna rupa kao retko ko.Gudelj je starleta i Cecin zet i tu se zavrsava sva prica o njemu,Maksimović,Milenković,Eraković igraju kao da je 1986 godina i to je taj nivo,Mitrović je najbolji golgetr tipa Panceva ili Inzagija,zna da ga metne i to u 90 posto slucajeva glavom i to je sve,ne zna ni jedan dribling sa loptom,na zemlji je amater,ne ume čak ni centaršut da posalje a o tome koliko je debeo i spor ne vredi ni komentarisati i ne znam zašto to niko neće da kaze?Generalno smo najsporija reprezentacija na svetu a od tehnike nemamo ni T.Prijem lopte iz proslog veka,centarsutevi katastrofa,sinhronizacija u odbrani ne postoji jer ni odbrana ne postoji,golman misli da ce se neko uplasiti njegovih 2 metra i ćelave istetovirane glave?Onog drugog bate što suče brkove i glumi manekena pošto fudbalera čak i ne ume da odglumi ne treba ni pominjati,po meni je on najveća prevara u istoriji srpkog fudbala!Na kraju selektor,Piksi idol moje mladosti kao da je na heroinu,usporen,uspavan,neenergičan i letargičan zadovoljan neuspesima?!Aloooo!!!!!

Čova Buraz

Ovaj Rade samo lupa i kritikuje a sve bez pokrića... Pa kako je Gudelj krivac za poraz a u drugom poluvremenu čovjek igra štopera i nismo dobili go, oba su pala u prvom, zbog neiskustva dva mlađa momka na štoperima, a koji po prirodi igraju bočno... Tu je Piksi pogrešio... Eraković i Pavlović sjajni igrači ali ne za centralne pozicije... Kakvog Gudelja kritikuje, a ovaj ubjedljivo najborbeniji igrač Srbije.... Rade ćuti...

Hmm

@Čova Buraz Nemas veze sa vezom, Pavlovic je u svim timovima igrao centralnog beka.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC