• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta radi Dušan Vlahović u Madridu? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović je poslije boravka u Torinu, gdje pokušava da zaliječi povredu, svratio i do Španije.

 Dusan Vlahovic snimljen u Madridu Izvor: Tiktok/printscreen/henrygr126

Srpski fudbaler Dušan Vlahović propustio je ključne mečeve Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i ostao je u Torinu da bi zaliječio povredu, međutim odlučio je da slobodno vrijeme provede i van Italije. Tako su ga navijači snimili na ulicama Madrida u utorak, a nije poznato koji je bio povod njegove posjete, odnosno da li je u pitanju samo prilika da posjeti glavni grad Španije ili je takođe imao i neke poslovne obaveze.

Kako piše italijanski "Tutosport" iz Torina, Vlahović je stavio kapuljaču preko glave i uz sebe je imao dvojicu tjelohranitelja koji su ga pratili u stopu, ali nije mogao da se sakrije. Navijači su ga primijetili i dozivali na šta se nije obazirao dok je napuštao hotel i odmah je ušao u automobil.

Mnogi su odmah primijetili da je isti hotel sa njim napustila i jedna djevojka, a kako pišu italijanski mediji u pitanju je njegova sestra Anđela. Pogledajte snimak koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama:

Pogledajte

00:11
Dušan Vlahović
Izvor: Tiktok/ henrygr126
Izvor: Tiktok/ henrygr126

Treninzi "stare dame" nastavljaju se već danas i nema sumnje da će na njima biti i Dušan Vlahović, međutim jasno je i da je navijačima zaigralo srce jer je posjetio Madrid - samo nekoliko nedjelja pošto su ga mediji povezivali sa Realom. Ipak, Vlahović je odlučio da ostane u redovima Juventusa i dobro je počeo novu sezonu sa četiri gola, ali ga je povreda ponovo zaustavila i samim tim spriječila da se pojavi na okupljanju Srbije.

Pogledajte i kako je bilo prethodne večeri na stadionu "Rajko Mitić" i kako je Srbija pobijedila Crnu Goru 3:1 za gotovo siguran plasman na Evropsko prvenstvo, što je Vlahović vjerovatno gledao u TV prenosu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC