• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus smanjuje platu Dušanu Vlahoviću!

Autor Dragan Šutvić

Italijanski Juventus smanjuje platu Dušanu Vlahoviću, a na iznenađenje mnogih - on će to prihvatiti.

 juventus smanjuje platu dušanu vlahoviću Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je zbog problema sa povredom propustio reprezentativno okupljanje i ključne mečeve za Srbiju u kvalifikacijama za EP protiv Mađarske (14. oktobar) i Crne Gore (17. oktobar). Već dugo ga muči ovaj problem, pa se ovog mjeseca posvetio oporavku na šta je Juventus potegnuo pitanje novog ugovora sa Srbinom, ali uz neobičan uslov.

Juventus želi da zadrži Dušana Vlahovića, a iako ima ugovor do 2026. godine - "stara dama" sprema novi i to pod drugačijim finanasijskim uslovima. Italijanska "Gazeta" piše da je nova ideja Juventusa da najplaćeniji fudbaler ne dostigne platu veću od 12,5 miliona, koliko bi trebao po trenutnom ugovoru i finansijskom rastu ugovora, što će reći da zapravo planiraju da mu smanje osnovnu platu.

Vlahović bi mogao da dobije od Juventusa osnovnu platu, a sve ostalo bi zavisilo od učinka na terenu. Na tome sad već uspješno rade direktori Kristijano Đuntoli i Đovani Mana, a Vlahović želi da ostane vjeran klubu iz Torina, što je i pokazao potezom kada je ovlastio agenta da obnovi ugovor sa Juventusom.

Napadač je pokazao privrženost italijanskom klubu jer nije želio ni da čuje o transferu kada su u igri bili Real Madrid, Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Arsenal i Čelsi. Trenutno Vlahović se oporavlja u Italiji i motivisano čeka derbi protiv Milana na San Siru, nakon čega će slijediti potpisivanje ugovora sa Juventusom.

Iako je povrijeđen, Dušan je do povrede bio aktivan na terenu pa je tako upisao četiri gola na šest utakmica, pa je tako prvi put u istoriji kluba iz Torina upisao četiri gola na prve četiri utakmice. Povreda je usporila gladnog golgetera, međutim nema sumnje da Vlahović ima želju da se dokazuje u dresu Juventusa, kluba za koji inače i navija, što smo nedavno vidjeli i kada se oduševio ugledavši legende poput Del Pjera i Zidana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC