• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović u društvu legendi Juventusa (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako je Dušan Vlahović čekao u redu da se fotografiše sa svojim idolima.

 Dusan Vlahovic se fotografisao sa legendama Juventusa Izvor: Twitter/printscreen/@juventusfc

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nije se pojavio na okupljanju reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi u ponedjeljak pošto je obavijestio selektora Dragana Stojkovića Piksija da i dalje ima probleme sa leđima, tako da će pauzu provesti u Torinu. Pokušaće da zaliječi povredu i da se već za sljedeće takmičarske utakmice stavi na raspolaganje treneru Maksu Alegriju, pošto nikako ne želi da odustane od dokazivanja u dresu Juventusa, kluba koji podržava od malih nogu.

To se moglo vidjeti i po reakciji Vlahovića kada je prethodne noći upoznao neke od svojih idola. Dobro znamo da je najviše gledao ka Zlatanu Ibrahimoviću, ali je bilo još mnogo legendi na "Alijanc stadionu" na kome su legende Juventusa igrale meč povodom 100 godina familije Anjeli u ovom klubu.

Vlahović je došao u svlačionicu kako bi pozdravio neke od svojih omiljenih igrača, a kamere su zabilježile da je želio da se fotografiše sa Zinedinom Zidanom, dok je poput klinaca koji žele njegov stisak ruke - tako gledao u Alesandra Del Pjera.


Nije naravno Juventus bio jedini od aktuelnih igrača Juventusa koji su "poludjeli" za legendama, pa smo tako vidjeli i Nikola Fađolija koji čeka red da se fotografiše sa Zizuom i Pinturikijom, Aleks Sandro je tražio savjet Patrisa Evre... To je ipak bio samo djelić onoga što su kamere zabilježile, a sigurno je mnogo više viđeno u "trećem poluvremenu", pošto je utakmica bila samo povodom za druženje.

Osim pomenutih igrača, vidjeli smo i Mišela Platinija, Antonija Kontea, Marija Mandžukića, Andreu Barzaljija, Klaudija Markizija, Paola Montera, Čira Feraru, Marka Julijana, Fabricija Ravanelija, Anđela Perucija, Morena Toričelija, Anđela di Livija, Marka Storarija, Paula Sousu, Alesandra Matrija, Simonea Pepea i druge.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC