• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Klopa pred derbi - povreda pravi haos

Mogao bi ponovo Stefan Bajčetić da bude rješenje.

 Endi Robertson se povrijedio Izvor: YouTube/TheAnfieldTalk/Screenshot

Veliki, veliki problemi za Jirgena Klopa. Igra Liverpula mnogo zavisi od bekova, vjerovatno se nijedna ekipa u istoriji fudbala nije toliko oslanjala na bekove u kreaciji napada kao Klopovi "redsi" a sada je jedan od dvojice standardnih bočnih igrača povrijeđen na duže vrijeme. 

Igrajući za Škotsku sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo Endi Robertson se povrijedio i sada će biti van terena do kraja godine. On je u duelu sa golmanom Španije Unaijem Simonom stradao i sada ga neće biti na terenu duže vrijeme. A prvi meč koji će propustiti je veliki derbi sa Evertonom.

Ovo je ogroman problem za Klopa koji nema alternative na toj poziciji. Kostas Cimikas koji je rezerva je ove sezone odigrao jedva četiri minuta, a drugih alternativa nema. Džo Gomez je kao štoper u prethodnom periodu znao da igra beka, ali desnog, svi krilni igrači su previše ofanzivni, pa se postavlja pitanje da li bi možda i neki defanzivni vezisti mogli da pokriju taj dio terena.

Jeda od opcija je i Stefan Bajčević, Srbin koji nastupa za selekcije Španije koji je sada pao u drugi plan i ne može da se izbori za mjesto u timu pored Enda i Gravenberha. On je u prošlosti igrao u odbrani, ali kao štoper. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC