• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda jedva preživjela reviju autogolova: Spasio je Jovan Mijatović! (FOTO, VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Crvene zvezde imali težak ispit u Superligi Srbije i zahvaljujući mladom Jovanu Mijatoviću stigli do tri boda.

 Crvena zvezda - Javor 3:2 Izvor: MN PRESS

Uz mnogo problema Crvena zvezda je savladala Javor (3:2) pred put u Lajpcig, gdje će u srijedu gostovati u trećem kolu Lige šampiona.

Spektakularan meč u 12. kolu Superlige odigrali su Crvena zvezda i Javor iz Ivanjice, a uz pet pogodaka aktuelni šampion Srbije je stigao do sva tri boda - 3:2! Heroj crveno-bijelih bio je mladi napadač Jovan Mijatović koji je ušao sa klupe i riješio pitanje pobjednika, čime je nastavio nevjerovatnu golgetersku seriju u kojoj je čitave sezone.

Prije njegovog gola vidjeli smo čak četiri i bilo je veoma dramatično na stadionu "Rajko Mitić". Već u 15. minutu Đorđe Skoko je postigao autogol kada je presjekao pas Mirka Ivanića ka Piteru Olajinki, što je bio i rezultat na poluvremenu. Zvezda je u prvom dijelu meča čak tri puta pogađala okvir gola, ali nije imala sreće da duplira prednost. Za to je stigla kazna odmah u nastavku.

Naser Điga se revanširao kolegi iz protivničkog tima, pošto je centaršut Dina Dolmagića poslao u mrežu iza leđa Omrija Glazera. Neriješeno je bilo samo nekoliko desetina sekundi jer je Olajinka postigao drugi gol za Zvezdu, ali nije tu bio kraj šokovima. Radivoj Bosić, bivši omladinac crveno-bijelih, utišao je stadion nakon sjajnog ubacivanja u prostor i odmičnog udarca iz prve.

Ipak... Jovan Mijatović je golom glavom, nakon fantastičnog trzaja, postavio konačnih 3:2! Mladi napadač Crvene zvezde ove sezone je postigao golove u Ligi šampiona za omladince, na pirijateljskim mečevima omladinske reprezentacije i nedavno u Kupu Srbije. Sada se upisao i u Superligi, a od takmičenja koja je igrao ove sezone fali mu samo gol u drugoligaškom karavanu gdje povremeno nosi dres Grafičara.

Pogledajte sve pogotke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC