• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Zvezdu - Hvang se vratio povrijeđen! Muke za Bahara, propušta Ligu šampiona?!

Autor Dragan Šutvić

Vezni fudbaler Crvene zvezde Hvang In Bum vratio se povrijeđen iz Južne Koreje.

 crvena zvezda hvang povrijeđen  Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda ima novi i to izuzetno veliki problem - vezni fudbaler Hvang In Bum vratio se povrijeđen sa okupljanja reprezentacije i pod znakom je pitanja za mečeve koji crveno-bijele čekaju u narednom periodu. Reprezentativac Južne Koreje propustiće meč protiv Javora, a pod znakom pitanja je i njegov nastup u Lajpcigu, gdje šampion Srbije igra meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Na okupljanju reprezentacije Južne Koreje Hvang je povrijedio butni mišić i za sada nije poznato koliko će morati da odsustvuje sa terena. U Crvenoj zvezdi se nadaju da će biti spreman za meč Lige šampiona koji je na programu u srijedu. Za taj meč je izuzetno bitan treenru Baraku Baharu, jer je na prva dva susreta pokazao da je veoma važan za tim, iako nije potpuno spreman.

Hvang je tokom ljeta imao velikih problema sa Olimpijakosom jer se pričalo o njegovom odlasku iz kluba. Interesovali su klubovi iz najjačih evropskih liga, ali je transfer propao u posljednjem trenutku, dok je vezni fudbaler na aerodromu čekao let ka svojoj narednoj destinaciji. Tada se pojavila Crvena zvezda koja je riješila da Hvang bude najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji, nakon što je pripremni period odradio samo sa svojim prijateljima, u Južnoj Koreji.

O tome da fizički nije na maksimumu Hvan In Bum govorio je nakon remija sa Jang bojsom u Beogradu, a to je na naplatu došlo tokom oktobarske pauze za reprezentacije. Iako je bilo planirano da bude starter na meču protiv Tunisa, Hvang je tokom zagrijavanja osjetio bol u butnom mišiću i propustio je utakmicu. Zbog toga se ranije vratio u Beograd, a sada ostaje da se vidi da li će uspjeti da se oporavi u kratkom roku ili će se na listi povrijeđenih igrača priključiti Osmanu Bukariju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC