• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandrar Pešić napao Zvezdine strance: "Dragović mi je priznao..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić oštro je komentarisao fudbalere Crvene zvezde.

 Aleksandar Pesic Zbog nas Hvang i Djing igraju Ligu sampiona sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ove sezone igra grupnu fazu Lige šampiona, a nekadašnji napadač srpskog šampiona Aleksandar Pešić nije u klubu, iako je bio jedan od najzaslužnijih za šampionsku titulu koja je donijela direktan plasman. Srpski napadač, sada igrač Ferencvaroša, istakao je upravo to u jednom od svojih intervjua.

Gostujući u "Informer podkastu" Aleksandar Pešić je ispričao kako zbog šampionskih titula koje su osvajali Gobeljić, Srnić, Jovičić, Savić, Stojković i drugi, sada u crveno-bijelom dresu Ligu šampiona igraju Hvang i "Đing". Uz to, Pešić je prenio i riječi kapitena Dragovića, koji mu je otkrio veliki problem...

"Prošle godine imamo 15 bodova prednosti u odnosu na Partizan priča se i piše kako ne znamo ništa. Sad sam otišao iz Crvene zvezde, kada neko dođe odmah se upoređuje sa Pešićem, kao gori je od mene. Pustite vi Pešića, šta vam ja smetam... Isto tako se pričalo o Gobeljiću, Srniću... Prije toga su igrali Jovičić, Vujadin Savić. Stojković... Da tih momaka nije bilo, ne bi sad ni Hvang, ni Đing igrali Ligu šampiona”, rekao je Pešić, pa prokomentarisao jedno od ljetnjih pojačanja: "Malo su mi se zaletjeli sa Krasoom tokom ljeta... Jedan mi je pisao da ću brzo da mu skinem kapu. Nešto ne ide to tako u posljednje vrijeme... Mada sam morao da mu odgovorim, jer se o meni pričalo da uglavnom dajem golove sa penala, a u prvom mandatu sam dao četiri ili pet sa kreča. Samo sam mu napisao 'Sreća, pa Kraso ne daje iz penala'."

Otkrio je Aleksandar Pešić i da atmosfera u svlačionici nije sjajna! ”Pričam sa kapitenom Dragovićem, često se čujemo. Rekao mi je da je Zvezda izgubila svlačionicu... Zvezda mora da ima pet ratnika, tri odlična stranca i jednog majstora što zabavlja publiku. Mi smo to u prvom mandatu imali sa Radonjićem, poslije sa Kataijem. Sada toga nema, kao da se izgubio onaj duh. Ti stranci su dobri igrači, ali ne znaju šta im poručuje publika kada pjevaju ono 'Da kao lav se boriš'. Ne znaju da šibicare utakmicu u Surdulici ili na teškom terenu u Kragujevcu”, zaključio je napadač koji je u Zvezdi proveo dva mandata.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Ti kao Rade Bogdanovic...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC