• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI BAHAR RAČUNA NA PEŠIĆA? TERZIĆ SE "UBACIO" I ODGOVORIO: Dovodimo dva špica, ali to ne znači ono što mislite

Crvena zvezda izgleda računa na Aleksandra Pešića i sljedeće sezone iako dolazi konkurencija.

 Da li Barak Bahar računa na Aleksandra Pešića Izvor: Kurir/Nenad Kostić/MN Press

Crvena zvezda je danas predstavila novog trenera Baraka Bahara koji je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom i cilj koji je pred njim je da napravi iskorak u Ligi šampiona jer će biti u trećem šeširu na žrijebu grupne faze. Da bi došlo do ispunjenja ciljeva, potrebna su i pojačanja, pa tako crveno-bijeli već dva mjeseca sa Izraelcem prave planove za novu sezonu i već znaju ko su mete.

Upravo je Bahar dobio "sto pitanja o pojačanjima", o kojima nije želio mnogo da govori novinarima, dok je generalni direktor Zvezdan Terzić tek nešto malo više bio otvoren na ovu temu. "Biće rekonstrukcije tima", rekao je Terzić uz opasku da su blizu dvojica napadača.

Da li dolazak dvojice napadača znači i odlazak Aleksandra Pešića? Napadač iz Niša je imao vrlo nekonstantnu sezonu koju je na kraju završio sa sjajnim brojkama (16 golova i 10 asistencija), ali često se potencira da ne trpi kritike i da zbog toga ponekada dolazi do problema, što smo vidjeli u finalu Kupa Srbije kada je gurao Aleksandra Dragovića. Uz to, često se potencira i da nije golgeter koji je potreban za Ligu šampiona.

Terzić se na to pitanje ubacio i objasnio da dolazak dvojice napadača ne znači odlazak Pešića jer su im potrebna četvorica, na šta se nasmijao i Bahar: "Znam Aleksandra Pešić, pogađao je protiv mene u Izraelu, pogodio je protiv mene i u Zvezdi. On je vrlo dobar igrač, ali neću pričati pojedinačno o imenima fudbalera", kazao je trener kome je obećan meč sa Đokovićem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC