• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TERZIĆ MI JE OBEĆAO MEČ SA ĐOKOVIĆEM! Novi trener Zvezde otkrio "tajni uslov": Evo kako me je kupio...

Autor Milutin Vujičić

Barak Bahar je otkrio da ga je Zvezdan Terzić "kupio" tako što je o njemu znao razne sitnice poput one da je kao dijete igrao tenis.

 Barak Bahar otkrio kako ga Terzic nagovorio da dođe u Zvezdu Izvor: YouTube/Internazionali BNL d'Italia/Screenshot/Arena Sport/Printscreen

Crvena zvezda je predstavila novog trenera Baraka Bahara koji je potpisao ugovor na tri godine i time je počela nova era kluba, poručio je generalni direktor Zvezdan Terzić. Upravo je Terzić bio ključni čovjek pri angažovanju Bahara, a Izrealac je ispričao i kako ga je ubijedio da nakon uspješne decenije napusti matičnu zemlju.

"Jako sam uzbuđen što sam ovdje i srećan što vas vidim. Naučiću za sljedeći put da kažem 'Crvena zvezda'. Uradiću domaći do sljedećeg viđanja... Sviđa mi se veličina kluba, navijači koji prave atmosferu, kao i odnos prema legendama. Zvezdan Terzić i čelnici Zvezde su dva puta dolazili u Izrael po mene, vidio sam da me žele i da vjeruju u mene. Tako su me ubijedili da budem ovdje", kazao je Bahar i osvrnuo se na detalje pregovora.

"Znali su sve o meni, kad sam i gdje rođen, da sam igrao tenis kao dijete. Rekao sam da ću doći ako mi organizuju teniski meč protiv Novaka Đokovića. Strpljenje i želja Zvezde su me 'kupili'. Klub je najbolji u Srbiji, veoma su mi važni rezultati u derbiju, ali i veliki rezultati u grupnoj fazi Lige šampiona. Očekujem dobre rezultate", rekao je novi trener crveno-bijelih.

Vidjećemo da li će rukovodstvo Crvene zvezde na kraju ispuniti i želju Baraka Bahara koji je dao "uslov" za dolazak u Beograd, a vjerovatno to neće biti problem jer je Novak Đoković veliki navijač crveno-bijelih, samo ako nađe vremena jer je u toku učešće na Rolan Garosu gdje danas igra svoj prvi meč protiv Aleksandra Kovačevića i gde je veliki favorit za prolazak u drugo kolo grend slema u Parizu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC