• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda slavi titulu, a novi šef sve gleda iz lože Marakane!

Autor Dragan Šutvić

Utakmicom Crvena zvezda - Novi Pazar, na "Marakani" spuštaju zavjesu na još jednu šampionsku sezonu u Superligi. Tu je i trener koji će u ponedjeljak preuzeti ekpu.

 barak bahar na proslavi titule crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda proslavila je osvajanje titule na utakmici protiv Novog Pazara, a pred više od 25.000 gledalaca crveno-bijeli su napravili žurku povodom dolaska 34. šampionskog pehara u klupske vitrine. U loži stadiona "Rajko Mitić" bio je i novi trener, Barak Bahar, koji je u društvu generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića pratio meč i prvi put od imenovanja sjedio je na "Marakani".

On je bio na istom mestu i početkom sezone, kada je sa Makabijem iz Haife eliminisao novog-starog šampiona Superlige i ušao u grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj će predstojeće jeseni predvoditi crveno-bijele.

Već od sutrašnje promocije (u ponedjeljak od 13 časova), Izraelac će biti šef stručnog štaba umjesto Miloša Milojevića, koji će se utakmicom protiv Novog Pazara rastati sa crveno-bijelima, što je takođe uveliko poznato i povrđeno.

Pod njegovim vođstvom, Zvezda je odbranila "duplu krunu", a u Evropi je stala u grupnoj fazi Lige Evrope. Pogledajte kako je izgledala šampionska proslava na "Marakani", na utakmici protiv Novog Pazara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC