• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENA ZVEZDA VEČERAS SLAVI 34. TITULU: Ulaz je besplatan, a na tribinama će biti i novi trener

Crvena zvezda večeras slavi šampionsku titulu, a na tribinama će biti i novi trener Barak Bahar.

 Zvezda večeras proslavlja titulu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda večeras od 19 časova igra posljednji meč u sezoni. U četvrtak je na stadionu "Rajko Mitić" već bilo slavlje povodom osvajanja Kupa Srbije protiv Čukaričkog, dok će protiv Novog Pazara spustiti zavjesu na sezonu u kojoj je ponovo osvojena dupla kruna. Ujedno, to je treća uzastopna dupla kruna, a šesti uzastopni naslov (34. ukupno) za crveno-bijele koji igraju istorijsku uspješnu sezonu u domaćim okvirima.

U ovom trenutku Zvezda ima 96 bodova i ima priliku da se "popne" na 99, a nema sumnje da će igrači biti vrlo raspoloženi da obraduju publiku (ulaz je besplatan za sve navijače) jer će na tribinama biti i novi trener Barak Bahar. Već je razgovarao sa Milojevićem i saznao sve potrebne informacije o igračima, dok je već dobio i pojačanje.

"Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mjesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabilježe minute. Mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su iznijeli najveći teret. Naravno biće nekih promjena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača", kazao je Milojević uoči utakmice.

Na kraju meča, fudbaleri Crvene zvezde će podići pehare - stalni i "prelazni" koji svake godine dodeluje Fudbalski savez Srbije, nakon čega će početi "žurka" sa navijačima uz vatromet i pirotehniku.

"Pretpostavljam da će oni biti svečarski raspoloženi i nadam se da ćemo to iskoristiti. Čukarički je dobro odigrao finale Kupa Srbije, pa priželjkujem da neke stvari prekopiramo od njih. Crveno-bijeli su pokazali dominaciju i ponovo uzeli duplu krunu, ali idemo da odigramo tih devedeset minuta", rekao je trener Novog Pazara Davor Berber.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC