• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI TRENER CRVENE ZVEZDE ODMAH DOBIO POJAČANJE! Dva dogovorena, jedno se "završava" - zbog klauzule svi u čudu

Vladimir Lučić bi ovog ljeta mogao da pređe u Čukarički, a onda da se odmah vrati u Crvenu zvezdu zbog lude klauzule u ugovoru.

 Lučić se vraća u Zvezdu Izvor: MN Press/Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Izraelski trener Barak Bahar doputovao je ovog vikenda u Beograd gdje će prisustvovati posljednjoj utakmici Crvene zvezde u ovoj sezoni (večeras od 19 časova protiv Novog Pazara), dok će u ponedjeljak i zvanično biti promovisan u novog šefa stručnog štaba srpskog šampiona. Do tada će razgovarati sa sada već bivšim trenerom Milošem Milojevićem i svojim igračima, dok već zna i jedno novo ime za narednu sezonu.

Pored već dogovorenih pojačanja u vidu Pitera Olajinke (Slavija) i Marka Stamenića (Kopenhagen), novo ime na pripremama za iduću sezonu biće i Vladimir Lučić iz Čukaričkog. Zvezdino dijete otišlo je ljetos na pozajmicu na Banovo brdo i ostavilo je sjajan utisak, a sada se sprema njegov povratak na stadion "Rajko Mitić".

Lučić ima vrlo komplikovanu i neobičnu klauzulu u ugovoru koja kaže da Čukarički može da otkupi fudbalera Crvene zvezde za 300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, dok potom isto - sa identičnim uslovima - mogu da urade i čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić". Najvjerovatnije će se to i desiti i Lučić će iduće godine biti član Crvene zvezde pošto se otvara mjesto u timu zbog gotovo sigurnog odlaska Stefana Mitrovića u inostranstvo.

"Jedino što za sada znam, jeste da idem na pripreme sa Crvenom zvezdom. U svakom slučaju, neko grupno evropsko takmičenje ću igrati", uz osmijeh je rekao krilni fudbaler za "Sportski žurnal".

Vladimir Lučić je inače rođen 2002. godine i prethodno ga je Crvena zvezda pozajmljivala u IMT sa Novog Beograda gdje je takođe ostavio odličan utisak. Ove sezone u Superligi postigao je tri gola i zabilježio još pet asistencija, ali njegov učinak ne može samo da se očita u "suvoj statistici", postoji razlog zašto ga moderni treneri cene.

Podsjetimo, generalni direktor Crvene zvezde obećao je da će klub ovog ljeta dovesti četiri-pet pojačanja, a poznato je od ranije da je prioritet dolazak napadača i zadnjeg veznog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC