• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAKABI "SPUŠTA RAMPU" CRVENOJ ZVEZDI? Izgubili su Bahara, strahuju za tri igrača - daju ugovore i traže veliki novac

Crvena zvezda verovatno neće moći da dovede nikoga iz Makabija iz Haife u kojoj je prethodne tri godine proveo trener Barak Bahar.

 Makabi želi da zadrži igrače koji su se povezivali sa Zvezdom Izvor: MN Press/YouTube/Yoni Gold/Screenshot

Makabi iz Haife nije srećan što je Crvena zvezda uspjela da im "ukrade" trenera Baraka Bahara nakon tri uzastopne šampionske titule i učešća u grupnoj fazi Lige šampiona. Bahar je potpisao ugovor sa crveno-bijelima uz finansijske uslove kakve nije mogao da dobije u Izraelu, a već danas će prisustvovati podizanju šampionskog pehara, dok će u ponedjeljak biti i promovisan kao novi šef stručnog štaba.

Dva pojačanja su od ranije već dogovorena, čini se da će na pripremama imati priliku da odluči i da li želi Vladimira Lučića, a spominjala se već mogućnost da Bahar iz Izraela dovede i igrače u koje vjeruje. Toga su svjesni i u Makabiju, pa su već počeli da traže načine kako da "otjeraju" Crvenu zvezdu.

Makabi je ponudio novi ugovor snažnom veznom fudbaleru Aliju Muhamedu, jednom od najvažnijih "šrafova" u šampionskom timu Baraka Bahara. Pamte ga i navijači Crvene zvezde da je napravio prednost kao "osigurač" ispred zadnje linije, kog u tom trenutku crveno-bijeli nisu imali, pa se već nekoliko puta spominjalo da bi Barak Bahar mogao da ga povede sa sobom u Beograd, međutim ako potpiše poboljšani ugovor - to će se teško dogoditi.

Nezvanično, Muhamed je već sve dogovorio oko ugovora i ostalo je samo da potpiše u narednim danima, dok je ista situacija i sa Džošom Koenom, golmanom iz SAD, za koga ipak crveno-bijeli nisu bili zainteresovani. Dobre vijesti za Makabi su da će vrlo brzo Danijel Sondgren dobiti izraelske papire, dok se rastaju sa Janonom Elijahuom.

U Haifi se trude da svom snagom zadrže Omara Acilija i Doleva Hazizu, inače sjajne igrače koji su se povezivali sa Zvezdom, čak i Partizanom, a odluka je da ako budu odlazili - koštaće po dva miliona evra. Za sada nema informacija da li je Bahar naredio da upravo neko od njih dvojice bude pojačanje ovog leta, pošto je vjerovatno najurgentnije da što prije riješi neplaniranu krizu u odbrani zbog odluke Aleksandra Dragovića da ode u Italiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC