• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došli su u odijelima na 40 stepeni po mene! Oglasio se Barak Bahar: Evo zašto sam izabrao Crvenu zvezdu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Barak Bahar je promovisan u novog trenera Crvene zvezde, a sada je ispričao i kako je došlo do saradnje.

 Kako je Barak Behar došao u FK Crvena zvezda Izvor: Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda je zvanično potvrdila rastanak sa Milošem Milojevićem i dolazak novog trenera Baraka Bahara, a čitava operacija dolaska Izraelca na stadion "Rajko Mitić" počela je još prije nekoliko mjeseci. Čelnici crveno-bijelih došli su u Haifu kako bi lično pregovarali sa Baharom, što su mediji fotografisali i tajna više nije mogla da se sakrije iako su sve strane u međuvremenu ćutale na ovu temu.

Sada je Bahar prvi put progovorio kako je došlo do dogovora: "U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mjesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želio da ide, ne bih ni ja. Ja sam htio zbog toga jer je to novi izazov za mene", kazao je on za "Kanal 13" iz Izraela.

U međuvremenu, njegovi saradnici su pristali da dođu u Crvenu zvezdu, odnosno i klub im je dao sjajne uslove, pošto Bahar nije želio da kaže "da" bez njih. Jedan od saradnika je Dani Inbar koji je otkrio kako su i tekli pregovori sa čelnicima Crvene zvezde koji su boravili u Haifi: "Došli su svi u odijelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sjedili u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: 'Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš'".

Bahar ističe da zna da je poslije toliko godina rada u Izraelu - odlazak u Crvenu zvezdu i "izlazak iz zone komfora", a posebno će mu biti teško zbog odvojenosti od porodice: "Na početku ću živjeti sam u Beogradu bez porodice i neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve, a na kraju krajeva dolazim da vrijedno radim i uspijem. Prednost je što moja supruga i žena znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspjesima, a supruga se već mnogo žrtvovala. Pričao sam sa njom o odlasku i željela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao".

Podsjetimo, Barak Bahar je šest puta bio prvak Izraela. Prvo tri puta sa Hapoel Ber Ševom, a zatim i triput sa Makabijem iz Haife, a sada će sa Crvenom zvezdom učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona i pokušati da napravi i bolji rezultat nego što su to prije njega Vladan Milojević, Miloš Milojević i Dejan Stanković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC